Следва

Гуинет Полтроу в съда - "тихият лукс" at its best

Atelier Jolie, на Анджелина Джоли модният бранд - луксозни дрехи, бижута и спално бельо

Анджелина Джоли подаде заявление за регистрация на търговскате марка Atelier Jolie, от която чакаме скъпи дрехи и персонализирани бижута, според The ​​Sun

 

Celebrities преди 1 година

„Анджелина работи по този проект повече от година и се надява търговската марка да бъде одобрена, за да може да продължи напред с новото си начинание. Марката обхваща всичко – от бижута по поръчка до мода по поръчка. Тя е силен поддръжник на качеството в нещата, така че можем да очакваме марката й да се фокусира върху дрехи и аксесоари с вечен живот“, казва близък до актрисата пред изданието.

Марката планира да пусне и спално бельо и други продукти за дома, които ще бъдат обявени на по-късна дата. Анджелина Джоли говори за важността на "устойчивата" мода в последното си интервю за списание Vogue .

"Инвестирам в качествени артикули и след това просто ги нося. Ботуши, любимо палто, любима дамска чанта: не сменям често неща, а и защо да го правя? Винтидж магазините са част от правилния път", каза актрисата.

По този начин Анджелина възпитава и децата си. Например, след премиерата на Eternals през 2021 г., Джоли и дъщерите й направиха фурор, след като всички забелязаха, че дрехите на момчетата са част от дизайнерския гардероб на мама.


Анджелина Джоли с децата си на премиерата на Eternals

Захара, най-голямата й дъщеря, носеше сребриста рокля на Elie Saab, която самата актриса облече в нощта на Оскарите през 2014 г. По-малката Шайло предпочете роклята, която Джоли носеше през лятото, когато помогна с предприемаческия проект „Жени за пчелите“ във Франция. Припомняме, че Анджелина каза направо от червения килим: „Децата ми са облечени в ретро дрехи, включително старата ми рокля за Оскарите".

Всъщност, Анджелина Джоли прави бизнес, различен от киното, отдавна. Тя се бори от години с бившия си съпруг Брад Пит за контрола върху семейната винарна Château Miraval, която двойката придоби през 2008 г. Актьорите се занимаваха също и с производството на зехтин. Брад Пит вече се пусна на модното предприемаческо поприще, припомняме: Красавците правят кашмир - Брад Пит с нова линия меки ризи, предстои да видим как ще се справи бившата мисис Пит. Пожелаваме успех!  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.