Следва

"Демотивиращо е": Аштън Къчър и Мила Кунис няма да оставят състоянието си на децата

Гуинет Полтроу в съда - "тихият лукс" at its best

Гуинет Полтроу, обвинена в причиняване на вреда поради небрежност, бе принудена да се явява в съдебната зала всеки ден през последната седмица. В социалните мрежи активно се обсъждат не само показанията на актрисата, които моментално се превръщат в меме, но и нейният гардероб

 

Celebrities преди 1 година

Появите на звездата се следят под лупа на потребителите, а модните критици веднага отнесоха излизанията й като „тих лукс“ и „стил богата майка“. В социалните мрежи стилът й пък директно влезе в категорията "тежък лукс". Полтроу носи привидно семпли и базови дрехи, без крещящи лога или щампи, но луксозният сегмент - от The Row и Prada до Celine и Loro Piana, буквално крещи за богатство, поне на запознатите. Мисис Полтроу активно допълва на вид спокойните тоалети със скъпи аксесоари, предимно златни бижута.

В първия ден от изслушването Гуинет се появи в съдебната зала в млечен кашмирен пуловер Loro Piana (1330 долара). Италианската марка, специализирана в кашмир, е известна още като "Uniqlo за милиардери". Актрисата го допълни с широки панталони, ботуши Celine за 1200 долара и тъмнозелено палто от бранда на сестрите Олсън The Row с цена от 4800 долара. Феновете бяха особено впечатлени от авиаторски очила Ray-Ban в стила на 70-те години, същите като на серийния маниак Джефри Дамър. Критики заваляха начаса (прочетете също: Ректална озонотерапия, костен бульон и кафе или целина сутрин: Гуинет Полтроу в ритуали). 

"Гуинет Полтроу отново е обект на омраза в мрежата. Този път заради избора на очила, безумно подобни на тези, носени от отвратителния маниак Джефри Дамър, същият, за който Netflix направи хайп сериал", пишат в телеграм. 

Процесът се води в Юта, а 76-годишната жертва Тери Сандерсън търси обезщетение от 300 000 долара от актрисата за това, че тя го блъска в ски курорта Deer Valley в Парк Сити през 2016 г. Актрисата отрича вина и обвинява пенсионера, че иска да осребри нейната слава и богатство (още: Да или Не: На Гуинет черният бански за 635 лева?).

На втория ден от процеса Гуинет се появи в съдебната зала в бяла жилетка от собствената си марка G Label by Goop на стойност около 540 долара и масивни златни бижута от бижутерската къща Foundrae.

На третия ден актрисата смени уютния кашмирен пуловер и жилетка с по-официално сиво сако. Според наблюдаващите процеса в детайл, това е намек, че делото в съда набира скорост.

Актрисата омекоти визията с топ от тънко плетиво под сакото и отново много златни бижута. Като аксесоар, екологично активната Гуинет носи навсякъде със себе си стъклена бутилка вода и кожен тефтер Smythson за 250 долара.

На четвъртия ден от процеса, по време на показанията си, Гуинет Полтроу обвини Тери Сандерсън в сексуален тормоз. Според нея, възрастният мъж нарочно се е натъкнал на актрисата и е бил буквално „между краката й“.

Този път тя влезе в съдебната зала в поло джъмпър от собствената си марка G Label by Goop, черна миди пола и груби боти Prada за 1450 долара. 

По време на показанията си Гуинет произнесе фраза, която мигновено стана вирусна в мрежата. Попитана колко щети е понесла заради сблъсъка с пенсионера, актрисата отговори: „Ами загубих половин ден на ски“.

На следващия ден Гуинет отговаряше на въпросите на съдията в сходен тоалет - същите ботуши Prada, но комбинирани с по-бухнала дълга пола и бяла риза, облечена под жилетка.

На шестия ден актрисата реши да омекоти визията и заложи на светлорозова блуза с панделка, широки кожени панталони и ботуши Celine, влезли в историята още в първия ден. 

Съдебното дело приключи на 30 март и, според заключението на съдебния състав, Гуинет е невинна. Вината за инцидента е на Тери Сандърсън, който бе осъден да плати обезщетение на актрисата, възлизащо на символичния един долар.  

Междувременно, макар че актрисата активно защити честта и достойнството си, в мрежата нейните "тихо луксозни" тоалети се ротират в десетки мемета. Потребителите смятат, че явяването на Гуинет в съда е идеално за новата рекламна кампания на парфюма Gucci Guilty (вероятно поради превода на думата guilty - "виновен"). 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.