Следва

Месечен ХОРОСКОП - Април 2023

Джулия Фокс, от хероина до върха: автобиографията й излиза през октомври

„Не мемоар, а шедьовър“, анонсира Джулия миналата година в интервю, а днес вече имаме заглавието , корицата и други интересни детайли...

Celebrities преди 11 месеца

Down The Drain ще излезне през октомври

Не че не й повярвахме, но просто на червения килим винаги се правят силни изявления и не искахме да се самозалъгваме и, след това, ако не се случи, да останем разочаровани. Преди една година, когато на афтърпартито на Vanity Fair след Оскарите, Джулия Фокс изненадва с новината, че работи по проект за живота си: „Книга. Бих казала, че до момента е истински шедьовър. В началото трябваше да е мемоар, но се превърна в първата ми книга. Ще излезе скоро“. Но заради прекалено суеверие (както твърди самата тя), не смее да сподели нищо повече. Но вече знаем какво е заглавието: Down The Drain; как изглежда корицата, която самата Джулия публикува в профила си в Instagram; кой е издателят: Simon & Schuster и коя е датата на издаване: 10-ти октомври. Следователно е официално: Джулия Фокс наистина ще публикува първата си книга!

В Instagram поста можем да усетим вълнението й: „Толкова е сюрреалистично! От малко дете мечтая да стана писателка и след като написах всяка дума от тази книга, мога най-после да кажа: „ТАКАВА СЪМ!!!!“ Артист, който е мултифункционален в много дисциплини – стартира моден бранд, публикува книги за изкуство и организира изложби в Ню Йорк и Лос Анджелис. Също така е и актриса, муза – вдъхновява персонажа, който играе във филма на братята Сафди - Uncut Gems, защитничка на околната среда, като отправя посланията по темата чрез дрехите, които си прави сама (вижте още: Макси крак, по прийома на Джулия Фокс, която отряза шлифера наполовина), самотна майка, водеща на подкаст Forbidden Fruits.

Много са причините, поради които Джулия Фокс става известна - актьорската й игра, връзката й с Кание Уест, изсветлените й вежди, акцента й, изрязаните дрехи и начина, по който използва социалните мрежи, за да образова своите последователи (четете още: Остаряването е секси: тон за песен от Джулия Фокс в TikTok). Но ако трябва да съберем всичко в едно изречение – тя винаги е себе си. Книгата й разказва за нейното търсене на автентичност. Започва с детството й, разделено между езерото Комо в Италия и Ню Йорк, продължава с трагичните взаимоотношения на родителите й, разказва за агресивното й, вечно дрогирано гадже, за нейната собствена хероинова зависимост, за времето, в която работи като доминатрикс, за краткия й брак, за почти фаталната й свръхдоза и фаталната свръхдоза на неин приятел, за това какво е да отглеждаш дете сама, за връзката й с мъж, когото нарича „артиста“...

Според издателската къща това, което прави книгата толкова обещаваща, е разказаната универсална история – тормозеното момиче, което се превръща в икона, прехода от лудо тийнейджърство към самотно майчинство. В нея се говори за живот, за смърт, за всичко: „Красноречива и достъпна“.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.