Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.04 - 09.04

We Love: зашеметяващата Пенелопе Крус в Мумбай

Ако трябваше да преведем La vie en rose на испански, щеше да звучи така... 

 

Celebrities преди 1 година

За тържественото и много луксозно откриване на Културен център в Мумбай, Индия, 48-годишната актриса избра зашеметяваща поява в изключително ефектна дълга рокля в кукленско розово с пера и висока цепка.

Дрехата, дело на дизайнерката Тамара Ралф, бе допълнена от холивудската красавица със златни бижута и елегантни сандали.

Относно звездното събитие, то се проведе в Мумбай и бе посветено на тържественото откриване на Културния център на Нита Мукеш Амбани - съпругата на Мукеш Амбани, един от най.богатите хора в света. Семейство Амбани се счита за най-състоятелното в Индия. 

Създаването на собствен културен център е отдавнашна мечта на Нита, като проектът е насочен към съхранение и популяризиране на индийската култура. Центърът се състои от четири зали, включително театралната Grand Theatre с две хиляди зрителски места - аналог на холивудския Dolby Theatre.

На откриването се събраха най-големите звезди на Боливуд и десетки атрактивни знаменитости от А-листа на Холивуд: Зендая с гаджето Том Холанд, Пенелопе Крус, Джиджи Хадид, Карли Клос, Приянка Чопра със съпруга си Ник Джонас, Айшвария Рай, Салман Кхан и дори нашумелият звезден стилист Лоу Роуч, който наскоро шокира всички с анонса, че се оттегля от модната индусктрия, защото му е омръзнало да "прислужва на звездите". Вижте подробностите и кадрите от двудневното парти ТУК, а надолу още от невероятната мисис Бардем. 

 

More Celebrities