Следва

Зендая като индийска принцеса в Мумбай благодарение на…

Всички носят: Andiamo Tote на Bottega Veneta

Елегантна, унисекс, скъпа, съответно пожелана и добита от всички - от Мишел Йео до Джейкъб Елорди

All fashion преди 1 година

Когато обмисляте нови инвестиции за гардероба си, трябва да имате предвид някои доста щекотливи моменти. Да хвърля ли половин заплата за ново палто? Дойде ли времето за нови ботуши? Или все пак да купя скъпа чанта, тя поне държи цена във времето? Този сезон отговорът е следният: Bottega Veneta, под творческото ръководство на Maтю Блейзи, е водеща в класацията за дискретен или още "тих" лукс - най-силната тенденция на сезона. За непосветените, тихата, минималистична тенденция се свежда до непретенциозни, но изключително луксозни стоки, които определено ще издържат изпитанието на времето (и стотици носения). Култът на момента? Най-новата чанта на Bottega: Andiamo. За хора, които не говорят италиански, andiamo буквално се превежда като „отиваме“, но широко се тълкува като „да вървим“ и „хайде!“ И едноименната чанта е създадена точно за това.


RM от BTS


Мишел Йео


Роузи Хънтингтън-Уайтли

Отличаваща се с емблематичното тъкане intrecciato, с което италианската модна къща е известна, чантата Andiamo е незабавно разпознаваема като част от фамилията Bottega и разполага с ефектна закопчалка с метални възли плюс горни дръжки и презрамка за през тялото. Прави се в малък, среден и голям размер, за всякакъв вид стайлинг, както и в приглушена гама от цветове, включително ултрабогатия фондан, който заимства цвета и името си от италианския сладолед с черен шоколад.


Омар Аполо

Оказва се, че това е и любимият цвят на почти всяка знаменитост, видяна напоследък с това съкровище: Мишел Йео, RM от BTS, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Омар Аполо и, да, Джейкъб Елорди, за когото интернет колективно възклицава с Уау! всеки път, когато красавецът е виждан да носи чантите си (да, има десетки) в Лос Анджелис. Луксозният аксесоар е печатът на висша мода в иначе стереотипното му облекло на "брато" от Лос Анджелис, състоящо се от ежедневен суичър, шорти за фитнес и маратонки. Неговата формула за обличане доказва, че няма време и място за тотален лукс, няма излишно усилие да се съчетае перфектната чанта с перфектното облекло в идеалното време. Защото, ако вложите космически пари в дизайнерска чанта (най-малкият размер на артикула струва $ 4100), най-малкото, което можете да направите, е да уважите тази си покупка и да я носите непрестаннно. Имайки това предвид, andiamo, ragazzi!
 
Джейкъб Елорди

More All fashion