Следва

Да ти сервира робот - безпогрешно обслужване или свят на студенина?

Quartal Station – мястото в София, което уикендите ни обожават

Мечтаехме за такова място в града - епицентър, или по-скоро пресечна точка, на пазар за качествена храна и напитки, разнообразие от интересни нехранителни стоки, и отлично приготвена гурме храна

All About Life преди 10 месеца

Липсваше ни място, което да обединява food street културата, в съчетание с изкуство и социални преживявания.

Място, на което може да избереш вкусна и разнообразна храна, да опиташ различна кухня, да изпиеш чаша вино и да послушаш някоя готина банда.

Говорим в минало време, защото вече не мечтаем. Имаме го - Quartal Station, удобно разположен на паркинга на хипермаркет Кауфланд на бул. „Тотлебен“. Там отвори така чаканият трети Quartal - oткрит парк за хранене, на който се срещат концепцията за страхотна улична храна, представена от премиум брандове, развлечения и културни събития.

Quartal Station е разработен специално от авторите на Quartal за проекта с Kaufland България. Разположен е на площ от 840 м2 и включва 9 обекта за хранене, които, повярвайте, предлагат много вкусна храна. Без значение дали харесвате месо, суши, падате си по веган кухнята или сте любители на пицата, на разположение са Skarra, Grano, Edo sushi, Hummus, Miral, Virtuoso и La Pastaria.

За това първо по рода си за българския пазар партньорство поговорихме с Петя Владимирова, която отговаря за експанзията и строителството на нови обекти в най-голямата ритейл компания у нас. Тя определи колаборацията като „партньорство с особено социално значение“. „Този проект е знаков за нас, защото e олицетворение на стремежа ни да разгръщаме максимално потенциала на нашите магазини и от обикновени хипермаркети постепенно да ги превръщаме в социално значими места с добавена стойност за отделните общности. Quartal Station не е просто кулинарно селище, той е по-скоро платформа за социални контакти и свободно време. Място, на което да се срещнеш с приятели, да хапнеш вкусна храна, да напазаруваш за вкъщи и най-вече – да си тръгнеш доволен, че си имал пълноценно прекарано време“, казва тя.

Инициативата за създаването на Quartal Station следва концепцията на Kaufland България за One Stop Shopping. „С нея се стремим да добавим стойност към пазаруването на клиентите ни, като им предоставим максимално разнообразие от продукти и услуги в нашите обекти. Това е тенденция, която се развива в Западна Европа и изследванията ясно показват високата обратна връзка на клиентите. Нашата работа е точно такава – да познаваме очакванията на нашите клиенти и да отговаряме проактивно на тях. И понеже хората от различните населени места в България имат различни интереси, и ние подхождаме различно към микса от услуги, които предлагаме във всеки един наш филиал - oт aптеки и мecтa зa плaщaнe нa битoви сметки, пpeз cпeциaлизиpaни мaгaзини зa дoмaшни любимци, дpoгepии, мaгaзини зa обувки, мecтa зa xpaнeне. Така специално за тази част на града разработихме Quartal Station – модерен, удобен и много вкусно разнообразен“, разказва още Владимирова.

На чаша вино и вкусна храна (не пропускайте да опитате суши, поръчайте си от божествения копринен хумус и се отбийте за пилешки филенца с проволоне), на фона на приятна музика и запалени светлини, се наслаждаваме на отблясъците на последните слънчеви лъчи. Усмивка! Удоволствие! Свобода! Градският стил на живот има нов, супер приятен прочит. И се убедихме в едно - Quartal Station е мястото, където може да изживеете градската среда чрез интимния акт на хранене. И точно тази улична храна запълва кулинарната празнина между ресторанта и собствената кухня. Enjoy!

More All About Life