Следва

Жерар Депардийо отново на мушката, 13 жени са "опипвани, притискани, унижавани"

Spice Girls и Backstreet Boys заедно на турне?

„Би било едно от най-значимите турнета в историята“ казва AJ McClean от Backstreet Boys, събуждайки надеждите на едно цяло поколение

Music преди 1 година

Wannabe трябва да се пее с цяло гърло и с акцент върху wanna zigzag ah. Турне на Spice Girls и Backstreet Boys – мечта за цяло едно поколение, израснало с плакати на Ник Картър и Пощ Спайс по стените в детската стая. За да разпали надеждите на милениалите, които през 90-те са обсебени от двете банди, AJ McClean, член на Backstreet Boys, не отхвърли подобно събиране.

@buzzfeedcanada A BACKSTREET BOYS AND SPICE GIRLS TOUR? *faints* We sat down with AJ McLean to chat about his new show Fashion Hero (streaming now on Paramount+), but had to ask him about this #tbt moment that had the Backstreet Boys and Spice Girls joining forces. If any tour is breaking ticketmaster, we definitely think its this one. #backstreetboys #spicegirls #nostalgia #90s #ajmclean #spicegirlstour #backstreetboysconcert #90smusic ♬ Backstreet Boys Medley - KZA

„Останахме близки приятели с повечето от момичетата, а по онова време бяхме на върха“ припомня си 45-годишният идол, който през 1993г. в Орландо, Флорида заедно с Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell и Kevin Richardson дава живот на Backstreet Boys, момчешка група, която още с първия си албум през 1996г. продава и продължава да продава милиони дискове по целия свят. По същото време, от другата страна на океана, в Лондон, се раждат Spice Girls, които през 1996г. с излизането на Wannabe омагьосват целия свят.

„Мисля, че шансът това да се случи може би е 20-30%“, продължава AJ - Всички сме пордължили с живота си, всеки прави своите неща, но пък никога не се знае.“ Едно е сигурно – подобно турне би имало сигурен успех, а билетите биха се разпродали за няколко часа. „Това би било едно от най-значимите турнета в историята“ коментира той, като вкарва в мечтите ни още една идея „Хората биха искали да видят и Backstreet Boys с Ен Синк (NSYNC) на една сцена“.

Докато Backstreet Boys продължават със световното си турне, Spice Girls от доста време насам не са се събирали. През 2019 направиха турне в Ирландия и Обединеното Кралство, но без Posh (Виктория Бекъм), а преди това, в пълен състав, на Олимпиадата в Лондон през 2012г. Говори се, че женската банда може да се събере отново за коронацията на крал Чарлс III, която ще се състои на 7-ми май, но засега слуховете не се потвърждават.

Melanie B е тази, която говори за важен и много секретен проект, по който работи заедно с момичетата от бившата банда: „Сигурно ще ми се скарат, че говоря. Много сме развълнувани за този проект. Ще бъдем и петте“. Може пък да правят документален филм? Мечтите са безплатни, нали... предстои да разберем. 

More Music