Следва

"Това е моето тяло": Рейчъл Макадамс без ретуш

Неймар и Бруна с бебе

Неймар и Бруна Бианкарди очакват първа рожба 

Celebrities преди 11 месеца

31-годишният футболист и 28-годишната му приятелка съобщиха щастливата новина в Instagram със снимки. На тях Неймар гали и целува бременното коремче на Бруна. 

„Мечтаем за живота ти, планираме пристигането ти и знаем, че ти си тук, за да завършиш нашата любов, правейки дните ни много по-щастливи. Ще бъдеш част от едно прекрасно семейство...“, написа двойката.

Известният спортист има още едно дете - 12-годишния Давид Лука, от връзката с бившата си приятелка Каролина Дантас.

Неймар и Бруна започнаха да се срещат през 2021 г., но запазиха любовта си в тайна до януари 2022 г., когато обявиха, отново в Instagram, че са заедно.

More from View Sofia

Най-бомбастичните кралски интервюта - секс, тормоз и себеизтъкване, кратка загрявка преди интервюто на Меган и Хари с Опра

Celebrities преди 3 години

Докато Хари и Меган се гласят да си "кажат всичко" по време на интервюто с Опра Уинфри на 7 март, ние се обръщаме към другите взривоопасни интервюта, дадени от членове на кралското семейство, като почнем от покойната Даяна, принцесата на Уелс и стигнем до принц Андрю  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 22 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.