Следва

Официалният плакат на 76-ия филмов фестивал в Кан с Катрин Деньов

Без "Опенхаймер" и "Барби" в Кан...

Преди седем дни, след като стилистът на Емили Блънт публикува намек за предстоящата премиера, актьорът от „Опенхаймер“ Матю Модайн туитна, че филмът на Кристофър Нолан ще се гледа на филмовия фестивал в Кан

Movies & TV преди 1 година

Но, няма да стане така. Модайн изтри туита, а днес разбираме от Variety, че „Опенхаймер“ няма да се прожектира в Кан. Mood killer! 

Слухът изглежда тръгна, след като Le Film Francais, френската версия на Variety, намекна за появата в Кан миналия месец. Пак Variety писа обаче, че Universal са охладили тези очаквания. 

Някои филми определено няма да направят трансатлантическото си пътуване тази пролет. След като членът на актьорския състав на „Опенхаймер“ Матю Модайн туитна плакат на филма с хаштаг #Cannes2023, спекулациите, че пълнометражният филм на Кристофър Нолан ще дебютира на фестивала, се засилиха. Модайн обаче бързо изтри съобщението си, а вътрешни хора казват, че премиерата на „Опенхаймер“ вероятно ще бъде някъде другаде и то през юли.

Освен това, „Барби“ на Грета Геруиг, също не върви по план. Variety намекна, че е имало дискусии за възможна прожекция на филма в Кан, но Warner Bros са решили да пропуснат фестивала. 

От Warner Bros. са лаконични, че „Барби“ на Грета Геруиг с участието на Марго Роби и Райън Гослинг е по-вероятно да бъде показан премиерно по-близо до дома на Барби в Малибу. Дори и студиото да пропусне фестивала, главният изпълнителен директор на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав ще посети Франция. Той е домакин на вечеря в Hotel du Cap-Eden-Roc, заедно с бившия редактор на Vanity Fair и настоящ шеф на Air Mail Грейдън Картър.

Това, което ни остава, що се отнася до големите холивудски продукции, са „Killers of the Flower Moon“ на Мартин Скорсезе и „Индиан Джоунс и реликвата на съдбата“ на Джеймс Манголд. Припомняме: Кан 2023: 11-те филма, които всички чакат и защо.

More Movies & TV