Следва

Гуинет Полтроу, Киану Рийвс, Ким Кардашян и другите на Модните награди в Лос Анджелис

Here comes the Bride: София Ричи, сватбата и трите рокли на Chanel

София Ричи и Елиът Грейндж заплуваха в брачни води. Честито на супер готината двойка!

 

Celebrities преди 11 месеца

24-годишната дъщеря на певеца Лайнъл Ричи и 30-годишният музикален продуцент и син на собственика на Universal Music си казаха съдбовното "Да" в събота, 22 април, на изящна церемония в Антиб, на Лазурния бряг на Франция.

За най-щастливия ден в живота си София повери всички грижи на модна къща Chanel - булката облече три великолепни творения от ателието на френската марка, а ние се съгласяваме, че по-хубаво от Шанел на сватбата надали има. 

Да споделят празничния миг в Южна Франция пристигнаха десетки звезди, сред тях Камерън Диас с партньора си Бенджи Мадън и дъщеря им Радикс, и Парис Хилтън със съпруга Картър Реум. Присъстваха, разбира се, и по-голямата сестра на София, Никол, със съпруга си Джоел Мадън. 

На приказните фотографии, публикувани във Vogue, всеки ценител може да вникне в детайла на трите скъпоценни булчински премени на София - без изключение от Chanel. В първата от тях - обшита с перли рокля с висока яка и дълги ръкави, моделът се появи на репетиционната вечеря в деня преди тържеството. 

Към олтара, съпроводена от знаменития си татко, красивият и горд от ролята си Лайнъл Ричи, невестата мина в класическа рокля с отворени рамене, вдъхновена от подобни тоалетr в есенната колекция на Chanel за 2023 година. "Това е магия. Определено си мисля, че на Елиът ще му хареса много. Той ми е голям фен, що се касае до стила. Ако не се разплаче при вида ми, ще се разстроя", каза София в интервю за Vogue.



След официалната част красавицата отново се преоблече - този път в къса структурирана рокля с цвят на камелия на деколтето, точно копие на роклята от колекцията на Chanel за 1993-та, показана на подиума от Клаудия Шифър.

"Тази рокля ми беше мечта, - признава Ричи. - Толкова е очарователна. В нея мога да се движа и танцувам.Освен това ми става дори когато хапна пица и пържени картофки, така че се молех да я имам. Беше ми мисия да знам, че тя си е там и нищо не й се е случило".

София и Елиът са гаджета от 2021 година. Още през април следващата година мистър Грейндж направи предложение на любимата и двамата се сгодиха.   

 

More from View Sofia

49-ият парламент стартира в сряда: мъжете са 6 пъти повече от жените, средната възраст е 46 години

All About Life преди 1 година

Средната възраст на депутатите в 49-ия парламент е около 46 години. 58 от тях са жени, колкото са били и в предишното Народно събрание. Мъжете и тогава, и сега са 182-ма от общо 240 народни представители, съобщи за БТА говорителят на Централната избирателна комисия Росица Матева  

Биографичен сериал за живота на София Лорен стартира по БНТ2

Events преди 11 години

Новият игрален сериал „Къщата ми е пълна с огледала” /Италия, 2010г/. е заснет по едноименната автобиографична книга на по-малката сестра на София Лорен - Мария Шиколоне. В четири поредни епизода зрителите ще видят самата Лорен, която ще изиграе ролята на майка си Ромилда Вилани, пианистка и неуспяла актриса.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.