Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Правило номер 1 в грижата за кожата

Никога не пропускам овлажнителя - имам чувството, че лицето ми просто ще се спука наполовина. Освен това не спя с грим. Това е изключително стриктно правило. Като цяло се наслаждавам на процеса на грижа за кожата, това е една от многото ми мании. Въпреки че съм склонна да поддържам рутината основна, опитвам нови продукти непрекъснато и се наслаждавам на ритуала. Понякога е забавно да се поглезите с малко повечко грижа за лицето преди лягане. От време на време добавям различни серуми. Мисля, че е добре да сменяте грижата за кожата, за да не свикне тя прекалено много с нея. Продуктите ми винаги са били по-ефективни, след като ги оставях настрани за известно време и се връщах към тях по-късно. 

Как се събужда сутрин

Обикновено се събуждам с кучето си до мен и, за съжаление, първо посягам да проверя телефона си. Това е навик, който искам да прекъсна.

Продуктите, без които не може

Коректорът! Ако имате добър коректор, можете просто да го потупате върху проблемните зони и сте готови. Също и някакъв вид продукт за вежди, независимо дали е оцветен гел за вежди или молив. Обичам веждите си. По някакъв начин променят цялото лице. Оставих моите да израснат и с различни продукти за вежди мога да променям формата и непрозрачността. Толкова е интересно как това наистина може да промени целия ви външен вид.

Без грим или в пълен блясък

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.