Следва

DABOV Specialty Coffee представя: BRAZIL BEST SANCUP 2022

We Love: мистериозната елегантност на Кралица Летисия

Мистериозна, защото дизайнерът на безупречната бяла рокля крие самоличността си 

Celebrities преди 11 месеца

50-годишната кралица облече пипната до съвършенство пролетна рокля на деветата Европейска конференция за тютюна и здравето, която се проведе в Мадрид вчера. 

Творението с дълъг ръкав и отлични пропорции е дело на мистериозна шивачка, която работи в театъра Сарсуела и която не подписва модните си съвършенства, защото не иска публичност. Сините обувки и чанта са дело на марката Magrit, която е една от любимите на Летисия (вижте и: Подсиленото рамо на костюма на Кралица Летисия и харесваме ли го).

 

Същата конференция беше в дневния ред на Летисия и през 2017 г. Тя обединява повече от 600 влиятелни фигури като изследователи, учени и здравни специалисти, работещи за контрол на тютюнопушенето в Европа. Тази година фокусът е върху създаването на поколение от непушачи в Европа, с цел намаляване на броя на употребяващите тютюн до 5% до 2040 г.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.