Следва

Trend Report SS 2023: много, много РОЗИ

Lunchtime Shopping: поне една розова рокля за всяка от нас!

Женствено и шик, розовото е един от нюансите, които обичаме най-много. И ако в едни предни години ни плашеше, защото е силно, въздействащо и смело, сега ни се иска повече от него, и то дюс

Shopping преди 11 месеца

Мислете в розово! е наша мантра или поне се опитваме да е. Розовото е на върха на списъка с цветове, които носят доброто настроение, от което толкова се нуждаем в този период от годината. Нека си го кажем направо, няма по-романтичен и женствен нюанс в цялата палитра. Освен това, въз основа на нюанса, който избираме да покажем, независимо дали е по-мек или по-ярък, можем да изградим визии, които варират от бон тон до блясък.

От модните подиуми до уличния стил, розовото се затвърждава като задължително и за Пролет/Лято 2023, така че нямаме извинения да не се поддадем на тенденцията: поне една розова рокля в летния гардероб is a must. 

Следват 10 варианта, от които очите ни засветиха в първия момент, в който ги видяхме. В селекцията ни има по нещо за всеки вкус и бюджет: миди, мини и макси, пастелно, руж и шокиращо розово, с основна и по-сложна кройка, вариативни като материя и внушение. 

Накратко, за всяка от нас има поне по една розова рокля на този свят: изберете своята и я носете навсякъде, с радост, самочувствие и кеф!


Zara, 59.95 лв


COS, 99 евро


MAJE

ART DEALER


ROTATE BIRGER CHRISTENSEN, 247 евро


& Other Stories


Zalando


Sister Jane за Zalando
H&M, 79.99 лв 


Mango
 

More Shopping