Следва

В името на Котето: Джаред Лето като Шупет на Met Gala 2023, други двама в подобна стилистика

Много хубава Дева Касел: топлес и с рошави подмишници

Хубавото момиче на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева - публикува поредица нови снимки в социалните мрежи, на които самата тя е модел

 

Celebrities преди 11 месеца

Фотосесията на модния фотограф Никълъс Фолс предизвика силна реакция от страна на обществеността - много потребители на интернет я намериха за твърде провокативна. Факт е, че на някои снимки Дева позира гола до кръста, криейки се само зад ръцете си или зад прозирен топ, освен че показва секси рошавите си подмишници. Последното е определено тренд, ако съдим по съвсем скорошната модна фотосесия и на Рейчъл Макадамс, припомняме тук

"Какво следва? Жените ще започнат ли да си пускат мустаци, защото са силни и независими?" - написа един от абонатите на модела. Друг се съгласи: "О, Боже, защо вдигна ръце?". Има, разбира се, и такива, които подкрепят красивата 18-годишна жена. „Хората не могат да се примирят с факта, че някой може да бъде красив с окосмяване по тялото, а друг ще остане невзрачен и гнил дори с идеално гладка кожа, без нито един излишен косъм“, коментира потребител с никнейм hey.lee. 

Няма съмнение, че Венсан Касел харесва фотосесията - той написа лаконичното "Дева!" под поста на щерка си и го придружи със сърчица емотикони. Ентусиазирана емотиконка остави в коментарите и бившата му, според слуховете, любима съпруга Тина Кунаки. Тя винаги се е разбирала добре с Дева и очевидно раздялата й с Венсан не влияе на отношенията на момичетата (прочетете също: Венсан Касел в интервю: "В съвременния свят не достига мъжественост").

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.