Следва

Party Time: Ким Кардашян в "крокодил", Риана в кожи - рожденият ден на Александър Арно

We Love: Кайли Дженър от Елизавета Породина за Жан Пол Готие

Кайли Дженър е голямата звезда в най-новата рекламна кампания на Жан Пол Готие, наречена "Цветя"

 

Celebrities преди 11 месеца

В обектива на руския моден фотограф Елизавета Породина риалите звездата, модел и бизнесдама позира в образа на нещо като съвременна кибер русалка - това е внушението, търсено от творческия директор на модната къща Флоранс Тетие. Според нея изборът на Кайли за ролята е бил очевиден, тъй като тя олицетворява силата и способността на съвременния човек да се адаптира към околната среда.

"Комбинацията от зловещата визуална вселена на Елизабет Породина и Кайли Дженър отразява моята идея за добавена реалност с флорални препратки към архивните колекции на къщата. Светът на Жан-Пол Готие винаги е бил представян от изключителни и изключително популярни личности. Кайли Дженър се вписва идеално в тази гама от талантливи хора“, цитират думите на дизайнера Hypebae.

Това не е първият път, когато Кайли Дженър си сътрудничи с Jean Paul Gaultier. Наскоро звездата блесна на Met Gala 2023 в тоалет на марката от колекцията висша мода на Хайдер Акерман, от годините, в които той оглавява творчески бранда.  


Кайли Дженър на Met Gala 2023

More from View Sofia

Санремо 2023 стартира днес - припомняме всички сочни скандали и преминати граници в историята на великия конкурс

Celebrities преди 1 година

От смъртта на Луиджи Тенко до опита за самоубийство, избегнат благодарение на намесата на Пипо Баудо, да не забравяме и пепердуката на Белен Родригез и нашумелия спор между Буго и Морган: ето всички скандали, слечили се в историята на музикалния фестивал „Санремо“, чието 73-то издание започва тази вечер, на живо по италианската RAI 

More Celebrities