Следва

Бельото отгоре: новата екстремна тенденция от афтърпартито на Met Gala 2023

Бормашина, зеге, винтоверт и флекс: майсторски флирт с Филип Буков

От 1 май 100 продукта на PARKSIDE за работа по дома и градината са в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна. Обожаваме сръчни хора и инструментариума за сръчни хора, затова и посрещаме новината с радост. PARKSIDE предлага красиви инструменти за сръчковци, подходящи за всяка работа, за която са нужни чифт майсторски ръце, малко въображение и подходящ помощник. В Kaufland може да намерите всичко - от отвертки, през бормашини, до градински инструменти, за да сте оборудвани за разнообразни задачи.  Перфектно оборудван е и днешният ни секси гост, четем >>>  

Celebrities преди 10 месеца

Good question, good answer е слогънът на PARKSIDE. 

Взимаме го и стартираме разговора си с Филип Буков, който, заедно с Мария Силвестър, построи символично новия дом на PARKSIDE в Kaufland. Филип, както ни сподели на уше, не обича много да пазарува, но понеже обича да готви, все пак трябва да пазарува, затова избира най-големия хипермаркет и взима всичко наведнъж. Радва се, че има Kaufland наблизо. А сега има и още една причина да предпочете да ходи до там - в най-близкия му Kaufland вече са уредите, които обича. Филип обожава да събира PARKSIDE, като най-много му харесва, че са със съвместима батерия. Признава ни, че ходи и си рови в уредите, точно както ние, жените оглеждаме обувки...  


Мария Силвестър и Филип Буков

View Sofia: Филип Буков, в навечерието на своите 30, Стрелец, секси, талантлив. И още… какво не знаем за теб?
Филип Буков: Трудно ми е да отговоря конкретно на този въпрос, защото като публична личност, животът ми е обществено достояние. Вероятно малцина знаят, че в последно време все повече ограничавам хората, с които контактувам, защото в работата си общувам с много и това ме изморява. Почивам си, като ходя сам сред природата и слушам животинките, гората и рекичките. Това е моята медитация.

V.S.: Извини ни за директното питане, но ерген ли си?
Ф.Б.: Не, от месец ноември не съм.

V.S.: Какво прави ФБ във времето, в което не е на сцената или пред камерата?
Ф.Б.: Обикновено спортувам или съм сред природата. Също така много обичам да си стоя вкъщи. Домошар си падам.

V.S.: Как изглежда един съвсем рутинен твой ден?
Ф.Б.: Събуждам се около 7, 7:30, мия се, пия кафе и към 8:15, 8:30 правя първата си тренировка. Излизам към 10 за репетиция и в ранния следобед приключвам. Ако имам представление вечерта, отивам в театъра към 17 ч., ако нямам, може да тренирам отново или да изляза с приятели, или пък да си сготвя вкъщи.

V.S.: А един нерутинен? Например, повредило се е нещо - колата, батерията на мивката в банята, графикът е лудница, всички са "на черешата"… ?
Ф.Б.: Подреждам задачите по приоритет и ги почвам. Старая се да не отлагам.

V.S.: Когато питаме момичетата какво мислят за ФБ, те казват: Ау, страхотен е! Може ли този тип признание да те разтопи и изобщо, доколко практичен си и доколко суетен?
Ф.Б.: Разбира се, че ми става приятно от комплиментите по мой адрес, не мога да скрия този факт. Всеки актьор е суетен, това е в природата му. Суетата обаче е порок и се старая да не ми влияе. Искам дамите да ме знаят като джентълмен, като мъж на място и на когото могат да разчитат, а не да гледат на мен като на „Кен“.

V.S.: Отговаряш ли на дамите, които ти пишат в Инстаграм?
Ф.Б.: Да, на повечето, но съобщенията с просташки характер ги подминавам. Смятам, че щом някой е отделил от времето и желанието си да ми напише два-три реда, то и аз мога да го направя.

V.S.: Гледал ли си култовата българска класика "Баща ми, бояджията"?
Ф.Б.: Не, не съм, но сега като го споменавате, ще го гледам.

V.S.: Ти колко и какво боядисваш/притягаш/завинтваш/ремонтираш/майсториш у вас? Ф.Б. Постоянно си намирам нещо, което ме дразни и бих искал да поправя. Било то в гаража или пък вкъщи. Гледам поне веднъж седмично да извършвам такъв тип дейност.

V.S. Известно ти е, че няма нищо по-секси от сръчен мъж. По скалата от 1-10 колко сръчен си, съдейки по тт данните ти, залагаме на 9,5-10?
Ф.Б.: Не знаех, че дамите го намират за секси. Аз смятам, че това трябва да е норма, а не изключение, което да прави впечатление. Няма нищо по-мъжко от това да ремонтираш и да построиш дом. Не съм много кадърен, все още се уча, но имам голямо желание.

V.S.: Какво поправи последно вкъщи? Би ли илюстрирал процеса със свои думи…?
Ф.Б.: Последно си правих ремонт на терасата. Това е дълъг процес и плануван отдавна. Стартирах го точно преди една година и ми костваше много пари, нерви и труд. Остават ми още 4-5 дена работа и се надявам до края на месец май да го завърша напълно.

V.S.: От всяко дърво свирка не става. От всеки мъж - майстор, също. А толкова щеше да е хубаво да става… Оптимист ли си, че при добро желание всеки може да се справи с вратичката на кухненския шкаф/лампата в хола/душа в банята?
Ф.Б.: Аз смятам, че основните неща всеки мъж може да ги научи. Шпакловане, боядисване, гипсокартон и разни други. Въпрос на желание е :). 

V.S.: Най-добрият съвет за начинаещи домашни майстори?
Ф.Б.: За научаването на този занаят, пък и за доброто настроение, са ви нужни верни и кадърни приятели. Аз имам двама много близки и в същото време много добри майстори, като единият даже има строителна фирма. Освен че ми помогнаха за всичко вкъщи, сме правили ограда, слагали сме соларни панели, правили сме баня, веранда с декинг и предполагам, че още доста неща, за които сега не се сещам. Ако не бяха Николай и Никола, нищо нямаше да науча.

V.S.: За теб, като напреднал, кои са най-добрите инструменти, които всеки Мъж трябва да има под ръка?
Ф.Б.: Бормашина, зеге, винтоверт и флекс.

V.S.: И така, оправяш батерията на душа, прибираш PARKSIDE-а в шкафа, избърсваш челото и… продължи историята, моля.
Ф.Б.: И викам жената, за да каже дали има още нещо за оправяне. Преди години, когато не можех нищо и приятелката ми ме помолеше да поправя нещо вкъщи, ми ставаше адски неудобно.

V.S.: Пожелай ни нещо за предстоящия в офиса на Редакцията ремонт?
Ф.Б.: Да ви шпакловат стените с мрежичка, а не да се скатават :D.

V.S.: Ако те помолим, ще минеш ли с PARKSIDE-a да ни помогнеш?
Ф.Б.: Да, разбира се, стига да има с какво да ви помогна, защото, за съжаление, не мога всичко и не съм толкова добър, колкото би ми се искало. 

V.S. Благодарим ти, очаквай обаждане и хубаво лято!

................................................................................................................................................................

Бел. Ред. Всички продукти на PARKSIDE в Kaufland подлежат на строг контрол за безопасност и качество, за да предоставят на потребителите си високо качество и издръжливост. Същото важи и за инструментите – качеството не трябва да означава и висока цена. Продуктите на PARKSIDE се характеризират с много добро съотношение цена – качество, а с модерните акумулаторни батерии на марката, които могат да се използват за няколко устройства, спестявате не само пари, но и място.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 4 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 час

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.