Следва

Новият HUAWEI P60 Pro, комбинация от изкуство и технологии, е представен в Европа

Бельото отгоре: новата екстремна тенденция от афтърпартито на Met Gala 2023

На събитието след Met Gala 2023 Кендъл Дженър шашна всички с екстравантна визия – полупрозрачна къса рокля с пайети, а върху нея - черно изрязано бельо

Celebrities преди 11 месеца

О да, много провокативна – Кендъл Дженър!

На червения килим Кендъл показа безкрайните си крака, като влезе директно в тренда “no pants” с бляскаво боди с дълги ръкави, бяла яка с кристали и внушителни ботуши на много висока платформа – всичко това дело на Marc Jacobs. Но това, което предизвика най-много шум, бе тоалетът й за традиционното афтърпарти същия ден. Тя е супер секси (и провокативна) в полупрозрачна, ултра къса рокля с пайети, а върху нея - нахални черни бикини.

Спомняме си тази визия - Chanel 1994г., но с една съществена разлика

На пръв поглед тоалетът на Кендъл изглежда сякаш е оригиналната винтидж рокля на Chanel колекция Пролет/Лято 1994, носена от топмодела Надя Ауерман (Nadja Auermann). Но всъщност аутфитът на Кендъл е създаден от талантливия лондонски дизайнер с албански произход Nensi Dojaka. „Нашето творение е преразглеждане и отдаване на почит към един от емблематичните образи на Карл Лагерфелд“, написа дизайнерката в своите Instagram Stories.

Сравнявайки двете визии, забелязваме една съществена разлика: Chanel избира бикини, докато Nensi Dojaka залага на доста по-изрязано бельо. Концепцията цели главният герой в случая да е именно бельото, с акцент върху това, че то не е само за под дрехите.

Екстремна, странна и дръзка, тази тенденция ще бъде на мода през 2023 г. – вече я видяхме на модните подиуми сезон Есен/Зима 2023 от Vaquera, Ferragamo и Miu Miu.

Кендъл Дженър определено затвърждава страстта си към „голите рокли“

На модните подиуми Есен/Зима 2023 на марки като Ferragamo, Bottega Veneta и The Row „голите рокли“ отстъпват място на по-строги модели, но гардеробите на известните все още са пълни с прозрачни аутфити, които оставят малко на въображението. Виждаме, че Кендъл определено харесва този стил. През 2021г. на известното стълбище на Metropolitan Museum моделката излезе в бляскава „гола рокля“ на Givenchy Haute couture, инкрустирана с кристали, а миналата година, отново на афтърпартито, заложи на визия в стил будоар, състояща се от пола и горна част от прозрачна органза, украсена с флорални апликации, които разкриват бельото, от традиционния за Miu Miu копринен сатен. 


Кендал Дженър на Met Gala 2021


Vaquera Есен/Зима 2023


Ferragamo Есен/Зима 2023

Тази година Кендъл Дженър предизвика още повече, като се появи с микро рокля с пайети, перлени презрамки и секси бельо, което да не е скрито отдолу. Екстремно и дръзко, много гот! 

More Celebrities