Следва

Дамските боксерки: как да носим трудната тенденция небрежно и чувствено

Сеизмично различна: Chanel Cruise 2023/24, директно от Лос Анджелис

Майсторски "бъркоч" от спортна естетика, тотален лукс и класическите кодове на една от най-великите модни къщи на века Chanel

Runway преди 10 месеца

В град, обсебен от фитнес като Лос Анджелис, не би трябвало да е изненада, че Виржини Виар от #Chanel организира круизното си шоу 2023/2024 с любов към спорта. Първо, видяхме вдъхновен от 80-те години фитнес видеоклип – пълен с маркови дъмбели на Chanel – който се възпроизвеждаше на гигантски екран на ръба на баскетболно игрище.

След това се появиха скейтърите, които танцуваха великолепно току преди шоуто. С камиони за храна навън и аромат на бургери, пица и фалафел, носещ се във въздуха, таблото обяви, че шоуто е напът да започне.

И наизлязоха моделите, в искрящи, спретнати и изключително красиви спортни облекла. Изобилие от неонови трика, визии в стил Flashdance и дори светещи ботуши от тийнейджърските ви мечти. Настана младост, настана хип-хоп, настана празник. С радост установяваме, че налице е сеизмична промяна в посоката, която Виар пое, откакто застана на кормилото на наследената от Лагерфелд къща, което очевидно бе прието възторжено и от публиката на място снощи, включително и Снууп Дог, който по-късно изнесе грандиозно концерт. 

Цялата колекция Chanel Cruise 2023/2024 е в галерията ни >>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.