Следва

Риана без задръжки, с 9-каратов диамант на крака

Дамските боксерки: как да носим трудната тенденция небрежно и чувствено

Дамските боксерки са главните герои на най-модерните тоалети, носени с игри на пластове, видими под широки дънки и голи рокли, или просто заменящи шортичките ни

All fashion преди 10 месеца

Дамски боксерки - желязната бельо тенденция

Те съчетават две от основните тенденции от последните няколко сезона, бельо на показ и смесването на мъжка и женска естетика, и са върховният пролетен моден хазарт. Дамските боксерки са главните герои на най-модерните тоалети, в уличния стил и на модните подиуми, носени в шеметен лейъринг, с широки дънки, мини поли, прозрачни рокли, но също така и самостоятелно като акцент в тоалета.


Miu Miu Пролет/Лято 2023


Miu Miu Пролет/Лято 2023

По подиумите на най-значимите марки – от Miu Miu и Prada до Dolce&Gabbana – всъщност ластиците на памучните плетени боксерки с лого и деликатният профил на копринените модели изскочиха от дънки и поли с ниска талия или боксерки във версията на микрокъси панталони, завършена с чувствени голи рокли (вижте още: Fashion Starter: 100 х Хейли Бийбър, иконата на секси обличането).


Prada Пролет/Лято 2023


№ 21 Пролет/Лято 2023

Дамските боксерки като шорти

Плътните боксерки от памучно трико, заети от най-класическото и елегантно мъжко бельо, носени като къси панталони, са идеални за леки летни визии. Със своя подчертано съвременен момчешки стил, те са една от основните части на бельото за 2023 г., заедно с панталонките и копринените пижами. Тайната да носите боксерки, без да създавате впечатлението, че сте забравили да облечете полата или панталоните си, преди да излезете от вкъщи, е да балансирате традиционната им конотация на ежедневието с комбинация от елементи като елегантна риза или сако, дори с мъжка кройка, токчета и обемни кожени или текстилни чанти. 

Прочетете също: Ирина Шейк за Highsnobiety: фантастично, всичко!

Боксерките в стрийт стайла

Подобно на Камий Шариер (Camille Charriere), можете да повишите модния коефициент чрез смесване на противоположни регистри: перфектно скроен офис блейзър, съчетан с леки боксерки. Кайли Дженър, един от пионерите на ексцентричната тенденция да излизаш без пола или панталон, се осмелява да носи боксерки с лого като акцент и почти нищо друго.

Мона Тугард облече боксерки Supreme, видими под панталона, на Седмицата на модата Haute Couture есен-зима 2022-2023 г. (вижте и: Мона Тугард в майският Vogue - екзотика по скандинавски).

Camille Charrière с боксерки Prada 

Уличен стил на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 

Уличен стил на Седмицата на модата в Париж 

Mari Giudicelli с боксерки Homme Girls

Кайли Дженър в боксерки Loewe на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 

Пернил Тайсбек с боксерки на Homme Girls 


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.