Следва

Истории от живота: Франко Москино, un Italiano vero

Риана без задръжки, с 9-каратов диамант на крака

Риана дали не обяви току що новата гореща тенденция за лятото? Откакто обяви бременността си по време на Супербоул 2023, родената в Барбадос певица се появява все по-често, демонстрирайки супер визии, винаги са подсилени от добре подбрани аксесоари и бижута

All fashion преди 10 месеца

9-каратов диамант на крака

Ден Преди Мет Гала Риана беше забелязана в рокля на Coperni, комбинирана с много вкус със сако Chanel от есенно-зимната колекция 1994-1995 г. и шапка на Benny and Dallo. Аутфитът бе съчетан с чифт очила с логото на Chanel и черни сандали с кристали на Амина Муади. Бижутата ѝ с перли и диаманти от Jacob & Co веднага привлякоха погледите.

Най-важният детайл? Впечатляващото бижу на един от пръстита на крака на младата майка.  9-каратов крушовиден диамант, поставен в пръстен от бяло злато от XIV Karats. Този искрящ щрих се превърна във вирусен за броени мигове, предизвиквайки вълнение в света. Тенденцията е вдъхновена от индийските традиции. Още от зората на времето жените в Индия носят един или повече пръстени на пръстите на краката симетрично, както е прието, и в сребро за добър енергиен поток (те носят злато само в горната част на тялото).

Подтикнати от хипи модата на Запад през 70-те години на миналия век, много жени днес носят пръстени на пръстите на краката, за да подчертаят тена си. Бижутата са идеален начин за допълване визията на летните сандали, така че този аксесоар може да се окаже отново навсякъде през сезона.

Социалната мрежа Tik Tok полудя по пръстена на Риана и множество видеа плъзнаха като реакция на появата ѝ с него. Смятаме, че ако ефектът е бил търсен, е повече от добре отигран. Браво! 

 

 

 

@jewelswithjules #Rihanna 9 Carat Toe Ring ??? #rihannasuperbowl #rihannavideo #rihannanavy #rihannahalftimeshow #rihannametgala #rihannafenty #rihannaedit #rihannastyle #rihannajewelry #rihannachallenge #rihannapregnant #rihannaandasaprocky #asaprocky #asaprockyrihanna #diamond #diamonds #jewelryinfluencer #highjewelry #xivkarats #greenscreen ♬ Funny Background - Stefani
Четете още >>> И неговото име е RZA: синът на Риана и A$AP Rocky

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.