Следва

Британският Vogue с исторически брой за незрящи

Звездната вечеря за отварянето на новия First West Coast магазин на Nili Lotan’s

Класически аутфити, много класика и елегантност в лицето на Оливия Уайлд, Мишел Монаган, Адуа Абоа, Зоуи Листър-Джоунс и Люк Гилфорд

All fashion преди 11 месеца

Миналия четвъртък в Лос Анджелис основателката и главен изпълнителен директор на едноименната модна марка Nili Lotan (Нили Лотан) се обедини със стилистката Карла Уелч, за да организира вечеря в ресторанта на Джиджи. Причината за събирането? Откриването на първия магазин на Nili Lotan на Западното крайбрежие, който се намира в сърцето на Sycamore Avenue. Освен това, вечерта отбеляза 20-годишнината на марката, така че празникът наистина е в реда на нещата.

Списъкът с гостите е доказателство за влиянието на Nili Lotan - сред присъстващите бяха Оливия Уайлд, Мишел Монаган, Адуа Абоа, Зоуи Листър-Джоунс, Люк Гилфорд и много други. Повечето от тях носеха елегантните и завладяващи модели на Лотан (военните кройки и слип роклите са отличителни белези на марката). Всички бяха почерпени с редица ястия от морски дарове, които отдадоха почит на характерната кулинарна палитра на Западното крайбрежие - от стриди и миди до рилети от пушена пъстърва. Това беше една подчертано лосанджелиска вечер и много топло посрещане на дизайнерката.

Семпли и предимно класически, ето и аутфитите на гостите на тази бляскава вечеря по откриването на магазина.


Stephen Galloway


Nikolai Haas, Djuna Bel


Elizabeth Saltzman, Karla Welch

Karla Welch, Michelle Monaghan




Alice Braccini, Erica Cloud


Angela Fink


Jen Azoulay, Angela Fink


Luke Gilford, Jessica Paster

Olivia Wilde

Вижте още >>> Риана без задръжки, с 9-каратов диамант на крака


TyLynn Nguyen


Zoe Lister-Jones

More All fashion