Следва

Адски съм уморен! Вземи ТЕЗИ мерки

Пам Андерсън за Frankies Bikinis - кукличка!

Жестока е тази жена! Бавно бягаща по нежните плажове в Baywatch, съблазнителна, много руса, леко кривокрака, в червен цял бански, тя беляза духа на времето в епичните 90-те на миналия век. Умение, което има своя отзвук и това лято 

Celebrities преди 11 месеца

Толкова силен, че актрисата, модел и новоизпечен автор си партнира с базирания в Лос Анджелис лейбъл за бански костюми Frankies Bikinis, за да създаде първата си колекция бански костюми, отдавайки почит на най-емблематичните костюми в собствената си кариера (вижте още: Стил урок на седмицата: пролетното комбо на Памела Андерсън от мини и тренчкот).

„Бях по бански през по-голямата част от живота си“, каза Андерсън в официално съобщение. „Въз основа на някои от моите любими за всички времена и ценни архиви, създадох мечтаната си колекция – взех всичко, което обичах, и го вложих в тези модели - високо изрязани крачоли, цял бански с копчета, дълги връзки на долнището, сладки материи и цветове, и още.“

Андерсън и основателят и креативен директор на Frankies Bikinis, Франческа Айело, възкресяват незабравимият червен бански костюм от Baywatch на Андерсън с високо изрязано деколте, заедно с белите бикини, които Андерсън носи в Канкун, Мексико, след сватбата си с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий през 1995 г. Целта им е да „пресъздадат парчетата, които Памела някога е обичала и в които буквално е живяла“ (вижте още: Kралицата на плажа: Памела само по кожа).

Айело израства с двете деца на Андерсън и Лий, Брандън Томас, 26, и Дилън Джагър, 25, в малката плажна общност на Малибу в Paradise Cove.

В скорошно интервю Андерсън си спомня: „Франки правеше изрязани бански и, когато бях там, слагаше по една мостра в пощенската ми кутия.“


Памела Андерсън и Томи Лий, 1995г.

Правейки история като най-младата дизайнерка, демонстрирала някога дизайните си на Седмицата на модата в Маями Бийч само на 19 години през 2014 г., Айело сама по себе си се превърна в икона на банските. Тя току-що си сътрудничи с две други легенди, Джиджи Хадид и Сидни Суини, със собствени капсулни колекции (вижте още: Разкошна Сидни Суини в сътрудничество с Frankies Bikinis).

Андерсън обяви сътрудничеството в Instagram, като написа: „Крайно време беше – изключително развълнувана съм да споделя това с вас. Ужасно трудно ми е да пазя тайна, а времето тече толкова бавно... Но днес, след една дълга година, вече мога да ви го кажа".

И продължава: „Всички мои любими идеи и трикове от занаята са смесени в сътрудничеството ми за бански костюми с @frankiesbikinis. Сбъдната мечта! И с кого по-добре да направя това от най-сладкото момиче от Paradise Cove (@francescaaiello). Тя порасна пред очите ми, с моите момчета - нашата история е автентична и уникална. Истинска, забавна и вечна... Налична на 4 май.“


Памела Андерсън и Дейвид Шарве, 1993г.

Собственичката на Frankies Bikinis сподели в съобщение: „Памела е наистина красива отвътре и отвън, тя излъчва сила, доброта, любов към всички живи същества. Откакто се помня, гледам на нея като потенциален партньор. Да работим заедно по линия бански костюми е абсолютна сбъдната мечта за мен.“

Aiello се обърна и към социалните медии, за да каже: „Не мога да намеря думите, за да изразя благодарността си към всички, които работиха по този проект. Да познаваш Пам означава да я обичаш. Срещнахме се, когато бях дете, в нашия малък парк с ремаркета в Малибу. Днес завършваме еедин пълен кръг и за двете ни. Тази колекция е отражение на всички неща, свързани с Памела, и всички неща, свързани с райския ни залив. Нямам търпение да споделя повече.”

Снимана на плажа на Каймановите острови от Бриана Капоци, Андерсън изглежда толкова добре в кампанията, сякаш времето не просто е спряло, а се връща назад. Стилист на кампанията и Хейли Уолънс. 

Колекцията включва меки изработки и забавни щампи, отразяващи любовта на Андерсън към природата, животните и романтиката, и разполага с голямо разнообразие от спортни кройки и секси силуети, направени да поласкаят всеки тип тяло.

Колекцията Pamela Anderson x Frankies Bikinis включва общо 22 части, включително цели бански костюми, вариращи в размери от XS-XXL в сходни стилове. Има също приятни топове и специално издание на плетена плажна чанта. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.