Следва

Новолуние в Телец днес: магическата нощ променя съдби

Elegant Rain или божественият Huawei P60 Pro

Единствен по рода си, в единствения по рода си Rococo Pearl нюанс 

All About Life преди 11 месеца

Сред игривия ритъм на дъждовните капки навън, природата разкрива своята забулена привлекателност, оставяйки ни само да копнеем за пристигането на уханието на пролетта и целувките на лятото. В тази симфония на очакване, Huawei представя смартфон, който улавя същността на елегантността, класата, женствеността, нежността - P60 Pro, новият ни любим. Като блестяща перла сред дъжда, това устройство е стожер на изтънчеността и чувствеността, точно сега, в разгара на пролет 2023...

С красота на екзотична перла, Huawei P60 Pro има омагьосваща, лъскава бяла външност. Съвършеният му дизайн е истинско свидетелство за ангажимента на марката, който познаваме и оценяваме от години, към майсторството и финеса. Докато държим тази задъхваща вещ в ръцете си, с цвета на сезона Rococo Pearl, се пренасяме в свят на лукс, където вечната красота флиртува с авангардните технологии. На нашия чисто нов Huawei P60 Pro гърбът, перлено нежен, е само и единствено наш - нито един телефон на света не повтаря останалите - шарката, жилките, отсенките са напълно различни за всеки дух и всяка енергия.   

Толкова го обичаме, че се потапяме, и ви каним с нас, в очарователния културен и исторически контекст, който свързва перлите и дъжда - дъждът, който прави цялото очакване на лятото и слънцето - магия. Перлите отдавна са смятани за символ на чистота, грация и женственост. Точно като хипнотизиращите дъждовни капки, които пречистват и подмладяват земята, перлите са свързвани с обновяване и трансформация през цялата човешка история и навсякъде. Респективно, с Huawei P60 Pro в наше притежание, ​​ставаме част от този богат разказ, прегръщащ поетичната връзка между перлите и дъжда.

Красотата е това, което виждаме и искаме на първо място, и ах, това перлено стъкло... Задният панел на терефона е Kunlun Glass, за което има петзвезден сертификат за устойчивост при изпускане на стъклото от швейцарската компания SGS. Общата устойчивост при изпускане се повишава 10 пъти, а IP68-рейтинговата устойчивост на водни пръски и прах осигурява допълнителна защита срещу ежедневните премеждия. Заключаваме, че красивият живот (и телефон) е лек живот (и телефон).

 

Освен прелестен външен вид, този тънък телефон предлага множество технически чудеса. Задвижван от най-новите постижения в технологията на смартфоните, той осигурява безпроблемно потребителско изживяване, в което Huawei са първенци. Смартфонът разполага с най-съвременна система от камери - снимаме нежните капчици дъжд навън, пейзажите наоколо, очакването в нечии очи, луната (за това има специална функция), себе си и увековечаваме есенцията на романтиката във всяка снимка. Терминът за това е Ultra Lighting XMAGE! С камерата на този телефон снимаме перфектно, независимо от осветеността, като на практика го правим и на напълно тъмно, вкл. и от разстояние.  

Тази нова новост се нарича "телефото при ниска осветеност" и означава улавяне на всеки обект на голямо разстояние, дори под прикритието на тъмнината. Телефото камерата, захранвана от множество групи лещи и голяма бленда F2.1, поема 178% повече светлина, за да разкрие богатство от детайли. Само едно докосване позволява да увеличим малки, слабо осветени сцени и обекти, създавайки ясни и детайлни снимки, точно каквито желаем.


Снимаме с Huawei P60 Pro, Super Macro + филтър Sweet

Говорим за чувствително устройство, тъй като той безпроблемно се интегрира в живота ни и ни кара да се запитаме как досега сме живели без него. 6.67-инчов четворно извит LTPO екран и интуитивен интерфейс осигуряват възхитително докосване, гарантирайки, че всяко взаимодействие е сензорно и дълбоко. Huawei P60 Pro се превръща в продължение на ръцете ни, което не искаме да пускаме... А дисплеят... Дисплеят е акцентът, за който мечтаехме - свръхустойчивият Kunlun Glass, познат ни от Mate 50 Pro, където беше ексклузивен за кожената версия, тук е наш и при двата налични цвята на това бижу - черен мат и рококо перлата, която избрахме ние. 

Докато дъждът ни подготвя нежно за най-щастливото време от годината, оставяме се на Huawei P60 Pro. Прегръщаме най-нежното в себе си и оставяме блестящото му присъствие да ни напомня, че, дори и сред дъжда, обещанието за щастие е само на едно докосване разстояние. Красавецът е в търговската мрежа на Huawei. Бял, лек, ефирен и безкрайно изящен. 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.