Следва

Никой не си представяше, че ще носи минипола преди Мери Каунт, сега тя е музеен експонат

The one & only: Майли Сайръс за британския Vogue

Докато празнува излизането на музикалния си клип "Jaded", 30-годишната певица се появи на корицата на най-новия брой на британския Vogue. Броят ще бъде в продажба от 23 май  

All fashion преди 10 месеца

Осъмнахме с невероятната Майли Сайръс в може би най-пикантната си фотосесия досега. Тя се появи на корицата на Британския Vogue оскъдно облечена. На снимката Сайръс позира в наситено зелено сатенено бельо на Prada с черни панделки, косата ѝ се развява около лицето, силно синият поглед е вперен директно в читателя. Многобройните татуировки по ръцете на звездата допълват визията. Имаме и лека закачка с пиърсинга на пъпа.

За първи път американската актриса и певица украсява британския Vogue, тя застава начело на юнския брой с невероятната си харизма и крещяща индивидуалност.

"Това е единствената и неповторима Майли Сайръс за юнския брой на BritishVogue за 2023", пише официалната страница на списанието в Instagram, споделяйки корицата в платформата (вижте още >>> Vintage Forever: Майли Сайръс генерално смени стила, одобряваме).

След като видяха снимката на корицата, феновете изпаднаха във възторг - заваляха ентусиазирани комплименти в подкрепа на певицата. Oпределено можем да кажем, че това е една от най-добрите ѝ фотосесии до момента.

"Зашеметяваща!!!" - пише Парис Хилтън, а Кери Уошингтън, също възхитена, коментира: "УАУ!" Емили Ратайковски и Ирина Шейк оставиха огнени еможита в секцията за коментари. Друг коментар гласи: "Не мога да повярвам, че си реална”, а следващият: "Ти си перфектното момиче от корицата!”

В придружаващото интервю Сайръс разказва и за 10-годишната си връзка с 33-годишния австралийски актьор Лиъм Хемсуърт. Двойката беше женена осем месеца, преди да обяви раздялата си през август 2019 г. Въпреки краткия съюз, Сайръс споделя, че не съжалява за случилото се между тях.

"Не бих изтрила историята си и не бих искала тя да бъде изтрита", казва тя пред списанието. "Ако животът ти не е интересен, няма как от него да излезе интересна история". Тя използва разпадането на брака си като материал за новия си сингъл Flowers, водещ в новия албум Endless Summer Vacation, който буквално разби всички световни класации.

"Бяхме супер. Изградихме мечта, която не може да се продаде. Построихме дом и го гледахме как гори", пее тя, визирайки дома им в Малибу, който загубиха при пожара Woolsey в Калифорния през 2018 г.

Сайръс разказва пред Vogue за текста: "Никога не ми се е налагало да бъда майстор в занаята да заблуждавам публиката. Написах го по наистина различен начин. Първоначално припевът беше следният: "Мога да си купя цветя, да напиша името си в пясъка, но не мога да се обичам по-добре от теб". Беше по-скоро като от 50-те години на миналия век. Най-тъжната песен." В крайна сметка тя отхвърля мрачността. "Песента е малко фалшива, докато не я направиш", казва тя. "На което съм голям фен."

"Много статии гласят: "Това е моментът на Майли". А аз казвам: "Точно това е. Това е моментът. И той ще свърши", казва тя.

Четете още >>> Гаджета, твърдо! Лили-Роуз Деп и 070 Шейк

More All fashion