Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.05 - 28.05

Rub on ya titties: Риана и великолепието на бремеността

Риана публикува архивни снимки, направени преди раждането на сина ѝ RZA през 2022 г. На тях певицата позира разголена в напреднала бременност, кадрите са, нито повече, нито по-малко, великолепни  

 

Celebrities преди 11 месеца

„Ето един малък епизод, който нарекох „Потъркване на гърдите“, в чест на първата ми бременност, приемането на майчинството и магията, която това тяло създаде! Бебе RZA... той дори не подозира колко луда е майка му и как ще ме обсеби", написа Риана към кадрите (четете още: И неговото име е RZA: синът на Риана и A$AP Rocky).

Първото дете на певицата и рапъра A$AP Rocky се роди през май 2022 г. в Лос Анджелис. Риана обяви втората си бременност по време на полувремето на Супербоул през февруари тази година.(Вижте още: "5 години Savage x Fenty: рекламата с Риана, of course")

Снимките на бременната Риана са едни от най-коментираните в свеѝта, а появяванията ѝ не спират да привличат общественото внимание. Певицата се чувства комфортно в състоянието на очакване на дете и не крие корема, а напротив, избира дрехи, които демонстрират промененото ѝ тяло. Звездата не се оказва и от всяка попаднала на мушката й възможност за гола или почти фотосесия по време на бременносттите си. 


Риана влезе в историята на Super Bowl с дизайнерски маратонки, достъпни за всички


Четете още >>> Джоли пусна Jolie - луксозна мода за вечността

More Celebrities