Следва

Кан 2023: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Карла Бруни на премиерата на "Подстрекателката"

How about прозрачната поява на Джулия Фокс в Кан

Джулия Фокс присъства на партито The Art of Elysium, което се проведе снощи като част от 76-ия филмов фестивал в Кан

Celebrities преди 10 месеца

На събитието актрисата се появи в, нежно казано, провокативна визия – прозрачен топ на Cameron Hancock и обемна бяла пола на S.Sang Studio.

Тоалетът на актрисата бе ударно коментиран в мрежите, цитираме без редакторска намеса: „Роклята на Джулия Фокс на партито The Art of Elysium е кошмарна. Идеята е красива, но поне да бяха направили чашките с еднакъв размер“. Както и: "Джулия Фокс, по отношение на степента на откровеност на облеклото, направи както Ирина Шейк и Ел Фанинг. Изглежда почти като предмет на изкуството" и „Джулия Фокс уби медуза на Лазурния бряг, облече я и дойде на парти в Кан... много добре!“. 

Джулия Фокс и нейните безумно шантави тоалети започнаха да се обсъждат след началото на краткия ѝ роман с рапъра Кание Уест: припомняме, че по време на връзката им мрежата отбеляза, че музикантът очевидно се опитва да направи Фокс копие на бившата си съпруга Ким Кардашян (четете още: Джулия Фокс, от хероина до върха: автобиографията й излиза през октомври).

След като се раздели с рапъра, Джулия Фокс не изчезна от полезрението: актрисата продължава да се появява на събития и в обективите на фотографите в твърде откровени или необичайни ансамбли, всеки от които, освен категорично атрактивен, е активно обсъждан в пресата.

Като цяло светът обсъжда не само стила на обличане на красивата Джулия - потребителите на социалните медии се вълнуват също от апартамента на актрисата в Ню Йорк, който изглежда необичайно малък и пълен с безкрай тоалети. Някои фенове дори твърдят, че са забелязали мишки на мястото, където звездата живее със сина си Валентино. На всичкото отгоре стана известно, че бащата и братът на актрисата са арестувани по подозрение за притежание и производство на оръжия.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.