Следва

Започват редовните продажби на Huawei P60 Pro и Mate X3

Кан 2023: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Карла Бруни на премиерата на "Подстрекателката"

На филмовия фестивал в Кан се състоя премиерата на филма "Подстрекателка" на режисьора Карим Айнуз. Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Алисия Викандер и съпругът ѝ Майкъл Фасбендер, Карла Бруни, Марион Котияр, Джиджи Хадид, Джуд Лоу, моделът Жозефин Скривър, Мишел Йео и др. бяха скъпоценни гости 

 

Celebrities преди 10 месеца

Филмът "Подстрекателка" на бразилеца Карим Айнуз, който насочва вниманието към шестата съпруга на крал Хенри Осми - Катрин Пар, беше представен снощи на кинофестивала. Айнуз, който няма специална връзка с Англия, казва, че перспективата да заснеме филма е била вълнуваща за него именно заради образа на съпругата, надживяла Хенри Осми. Досега интерес са предизвиквали самият крал или убитите му жени.

В "Подстрекателка" (Firebrand), който е в основната конкурсна програма, главната роля изпълнява Алисия Викандер. В ролята на краля е Джуд Лоу, който пресъздава физически внушителния Хенри, който вече е със схванати, подути крака и гниещи рани. Актьорът използва тежести, за да възпроизведе походката на Хенри.

Хенри VIII, който управлява Англия от 1509 г. до 1547 г., е известе с фактан, че се развежда с първата си съпруга против нейната воля и скъсвайки с Рим, като става глава на англиканската църква.

"Firebrand в основата си е за съпруг насилник, казва Джуд Лоу. - И това, за съжаление, е международна и универсална история, както и за забележителната сила и умения на тази жена да ходи на пръсти около тази мощна фигура." "Подстрекателка" е по романа "Дамски гамбит" от Елизабет Фримантъл и е първото участие на Айнуз в основната конкурсна програма на кинофестивала в Кан, както и първият му англоезичен филм.


Ирина Шейк


Джиджи Хадид


Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер


Наоми Кембъл


Марион Котияр


Карла Бруни


Джуд Лоу


Мишел Йео


Джоузефин Скривър


Алекса Чънг


Тони Гарн

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.