Следва

Докога родилки ще умират от лекарска “грешка”?

Хайди Клум в жълт Zuhair Murad показа повече, отколкото искаше

Хайди Клум бе Красавицата в жълто на червения килим в Кан. 49-годишната мисис Клум, бивш ангел на Victoria's Secret, разпери "криле" на премиерата на френския филм "La Passion De Dodin Bouffant"

 

Celebrities преди 10 месеца

Германската манекенка пристигна на събитието в творение на Zuhair Murad, но показа малко повече, отколкото искаше.

Докато позира пред фоторепортерите, Хайди се забавлява с пищно украсената си рокля, докато в един момент разголи голяма част от лявата си гърда. Приемаме, че рискът е бил пресметнат, още повече, че роклята като цяло не символизира намерението нито на дизайнера, нито на хубавата Хайди, да прикрива каквото и да е.(Вижте още: "Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi")


 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.