Следва

75-те на Мей Мъск са като 55-те на другите - меден разкош в Кан

Злато и за Джорджина Родригес: секси мама на фестивала в Кан

В Кан пристигна и Джорджина Родригес. 29-годишната приятелка на Кристиано Роналдо беше поканена на премиерата на френската драма "Миналото лято" (L'Été dernier)

Celebrities преди 11 месеца

За случая Родригес избра златно творение без гръб на Ali Karoui, което перфектно подчертава секси извивките на фигурата й (вижте и другата звезда в злато в последните дни - Меган Маркъл).

В стайлинга си красивият модел добави искрящи бижута от Chopard (четете още: Великолепни: бижутата на фестивала в Кан, особено Chopard). 

След премиерата Джорджина се отправи към благотворителната гала на amfAR, където се премени в черна рокля с цепка и ефектни бижута.

More from View Sofia

За Джасинда Ардърн и силата да не позволиш на амбицията да съсипе живота ти

Celebrities преди 1 година

Всеки, който някога е избрал да напусне работа, която – поне за външния свят – предлага власт и статус, ще се припознае в Джасинда Ардърн. Премиерът на Нова Зеландия обяви, че се оттегля, пет години след като става най-младата жена ръководител на правителство в света на 37 години  

Нечовешки шик: Кралица Летисия на коронацията на Чарлз III

Celebrities преди 11 месеца

Ако трябва да посочим една дама от кралските семейства, представени вчера в Уестминстърското абатство на коронацията на Чарлз III, от която шапките падат и дъхът спира, нека е Летисия, като сме готови да спорим   

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 3 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.