Следва

Наричана „крава“ и „зебра“, Уини Харлоу изнесе лекция по увереност на amfAR в Кан

Малко нещо шок: тоалетите to remember в Кан 2023 - Ирина Шейк, Кейт Бекинсейл, Джулия Фокс и другите

76-ият международен филмов фестивал в Кан, който се проведе на Френската Ривиера от 16 до 27 май, приключи. Мащабното събитие се оказа потопено в блясък и лукс, смело можем да кажем - невиждани…

Celebrities преди 10 месеца

Вече писахме подробно за Хайди Клум и жълтата и рокля от Zuhair Murad, конкретно от пролетната кутюр колекция на дизайнера, за премиерата на драмата Doden Buffan's Stew. Супермоделът дотолкова се вживя във филма "Роклята ми, това съм аз" и така активно развяваше шлейфа на дрехата, че близко стоящ фен се оплете в него.


Хайди Клум


Zuhair Murad, Couture 2023

Ще запомним и индийската актриса Айшвария Рай, на премиерата на филма "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" в рокля-пашкул с черна панделка от азербайджанската марка Sophie Couture.


Айшвария Рай

Може би не, а направо твърдо главната звезда на филмовия фестивал в Кан тази година бе Ирина Шейк, която демонстрира абсолютния връх на комбинацията сексапил - самоувереност - стил, като го направи поне в няколко изключителни тоалета. След като се появи в класическа бална рокля на Armani Prive под ръка с Рикардо Тиши в самото начало на фестивала, красивата рускиня еволюира стилово премахвайки все повече от дрехите. Стига ни да припомним прозрачната рокля на Gucci и кожения набор от пола и топ на Mowalola.


Кан 2023: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Карла Бруни на премиерата на "Подстрекателката"



Ирина Шейк

Хелън Мирън, както обичайно влюби в себе си всички на откриването на фестивала. Актрисата избра рокля на Del Core в небесен цвят и боядиса косата си в същия тон. На мисис Мирън много й отива категоричното "да" на експериментите с външния вид на 77 години.


Хелън Мирън

Джулия Фокс на премиерата на сериала "Идолът" смени два тоалета: на червения килим моделът позира в "целофанената" мода на Никола Джебран, а след това се преоблече в костюм на Пиеро (Вижте още: "„Порнокадри с телесни течности по лицето“: критиката смаза „Идолът“ с Лили-Роуз Деп след премиерата в Кан").


Джулия Фокс

Един от най-красивите и необичайни тоалети в Кан с право може да се счита за "обърнатата" рокля на Viktor & Rolf от кутюр колекцията за 2023 г., в която моделът Елза Хоск се появи на премиерата на филма "Ragout на Dauden Buffan".


Елза Хоск

Френският модел Синди Бруна сложи на червения килим сламена шапка на украинския дизайнер Руслан Багински и колие на Chopard, като допълни с тях мини от шифон. Почти същата шапка, само че сребърна, има и Бионсе - видяхме я на текущото в момента турне Renaissance.


Синди Бруна

Червеният килим на филма "Ragout Doden Buffan" беше пълен с необичайни излизания. Към Хайди Клум и Елза Хоск се присъединиха норвежко-сомалийският модел Рауда Мохамед в тлееща шаферска рокля и хиджаб на Robert Wun, заедно с Коко Роша в шапка от мрежа и пера и Кейт Бекинсейл в прозрачно боди с пола от същата колекция на Zuhair Murad, като на Хайди Клум.


Рауда Мохамед


Коко Роша


Кейт Бекинсейл

Натали Портман се оказа сред най-елегантите дами в Кан - забележете неочаквания стилистичен избор: емблематичната рокля Junon на Dior от колекцията от 1949 г. Алла Илчун, моделът с руски и казахски корени и муза на Кристиан Диор, позира в оригиналната версия на парчето преди близо 75г(Вижте още: "Истории от живота: Алла Илчун, миячката на чинии, която стана муза на Кристиан Диор").

Роклята на актрисата не е точно копие на оригинала: дизайнерите са променили горната част, правейки я по-затворена.


Натали Портман


Алла Илчун в рокля Junon от Christian Dior, 1956 г

Иранският модел Махлага Джабери се появи на червения килим в рокля с примка около врата в знак на протест срещу екзекуциите в Иран. През 2022 г. в страната се проведоха мащабни протести след смъртта на 22-годишната Махса Амини, която беше задържана от полицията за нарушаване на правилата за носене на хиджаб и пребита.


Махлага Джабери

Поредното поява в архивен модел на известна модна къща бе на френския певец Билал Хасани. За премиерата на "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" той избра визия от последната приживе колекция на дизайнера Александър Маккуин.

В момента на смъртта на маесто Макуин, 16 тоалета са завършени на 80%. Екипът на марката ги довършва до посления щрих и ги показва на малко частно шоу. Едно от тези 16 бижута облече Хасани в Кан.


Билал Хасани



Карли Клос за Alexander McQueen, Есен/Зима 2010

Моделът и танцьор Рафаел Сей позира на червения килим на филма "Зона на интерес" в моден костюм на парижката марка Maison Anastasia Mathiotte, а индийската актриса Урваши Рутела присъства на продължението на "Индиана Джоунс" в рокля, буквално удавена в детайли и със странно синьо червило, което не подобри нещата, но пък остави усещането за дълъг послевкус.


Рафаел Сей


Урваши Рутела

Още една звездна гостенка на фестивала заложи на "гола" рокля - Ева Лонгория. Актрисата присъства на премиерата на "Старият дъб" в бродирана рокля от кутюр колекцията на Elie Saab. Английският модел Икрам Абди пък избра за закриването на фестивала тоалет на модна къща Нина Ричи от дебютната колекция на новия творчески директор на марката Харис Рийд. Двуцветната фантазия в черно и бяло определено е двусмислена и логично бе приета двусмислено от модните критици.


Ева Лонгория


Икрам Абди

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.