Следва

Шарън стоун, 65, зелено банско костюмче, Ray Ban и още

My Style: Денина Мартин, светлина в дома, сърцето и действията

В My Style днес представяме Денина Мартин - модел, инфлуенсър, рекламно лице на куп марки, майка на две прекрасни деца, красива жена... 

Celebrities преди 10 месеца

Осъществихме този нежен, изпълнен със светлина проект с помощта на новия флагман в портфолиото на технологичния гигант Huawei - Huawei P60 Pro, на който от няколко седмици се радваме и ние в Редакцията на View Sofia, и Денина Мартин. Кампанията им "Повече светлина в твоята история” посвещаваме на вас, читателите, които знаете, че всичко около нас се крие в детайлите. С помощта на високата светлочувствителност на HUAWEI P60 Pro улавяме всичко важно в живота ни, независимо колко мъничко ни се струва то, и го правим и от близко, и от много далечно разстояние. Неслучайно отличен за смартфон на 2023 година, “въоръжен” с low-light telephoto камера, този великолепен перлен paиtner in crime улавя светлината в косите, дома, жестовете и помислите на Денина Мартин, която разбира много, както от добър стил, така и от добри снимки, едновременно улавяйки и нашето любопитство >>> 

View Sofia: Ти грееш на десетки билборди в София, но, какво не знаем за теб в допълнение към това, което знаем - жена, майка, модел, предприемач и инфлуенсър?

Денина Мартин: Че съм уравновесен човек, но също и малко разсеян. И съм естет по душа, което вероятно се досещате и сами.:).

V.S.: Много е красива светлината в косите ти - при кого и колко често поддържаш косата си?

Д.М.: Благодаря! Светлината в косите ми дължа на магичните ръце на моя фризьор Надя от Celine Hair Club, при която ходя два пъти в годината за цвят и техника.

V.S.: А кожата?

Д.М.: Кожата поддържам при любимата ми Анелия от салон Anelié. Освен че разчитам на нея за терапии, тя ме консултира и какви продукти да използвам в ежедневието си.

V.S.: Дошли сме на гости в твоя дом, защото ни беше интересно да видим къде живеят един толкова усмихнат човек и семейството му. Разходи ни, моля. 

Д.М.: Живеем в нормален по размер апартамент в краен квартал на София, който през годините обзаведохме с много любов и с нашия собствен почерк.

V.S.: Как се настанихте тук, как избрахте жилището?

Д.М.: Искахме да сме далеч от центъра и да живеем в светло и слънчево жилище. Затова и харесахме това толкова много. През мансардните прозорци влиза много светлина, а в слънчевите сутрини се радваме на красивите изгреви от изток. Прекрасно и зареждащо!

V.S.: Как протича един рутинен ден на Денина Мартин?

Д.М.: Мога да кажа, че нямам рутина в дните. Всеки ден е толкова различен от предходния. Но като цяло сутрин ставам, приготвям закуска на децата, пия чай или кафе и поразтребвам. Синът ми отива на училище, а аз излизам по задачи с дъщеря ми. Още от самото й раждане ми се налага да работя. В късния следобед и след училище ги извеждам да поиграят навън и после се прибираме за вечеря и сън. Някои дни ми преминават в движение, други в офиса, но се радвам, че ми е разнообразно.

V.S.: Дълго ли се приготвяш преди да излезеш от къщи?

Д.М.: Зависи с колко време разполагам, но се гримирам и подреждам косата за 5-10 минути. Доста бързо решавам какво да облека. Може би това, което ме забавя, е дъщеря ми :).

V.S.: Кои са любимите ти кътчета в дома?

Д.М.: Гардеробната е категорично едно от най-любимите ми кътчета, защото я направихме с много мисъл и резултатът се получи точно според вкуса ни. А и винаги съм мечтала да имам гардеробна. Кътът с конзолата в спалнята е мое дело и също ми е любим. Обичам и всекидневната - там прекарваме много време заедно като семейство и успяхме да я обзаведем така, че да се чувстваме много комфортно в нея.

V.S.: А в гардероба, ние всъщност имаме специално любопитство, знаеш, именно към качествените гардероби? Може ли да надникнем... 

Д.М.: Разбира се! Заповядайте!

V.S.: Последните три придобивки, на които се радваш като дете и защо? 

Д.М.: Наскоро си взех тази шик чанта от рафия Weekend Max Mara и изключително много й се радвам, защото си пасва на страшно много неща в моя гардероб и изненадващо побира доста в себе си. Друга моя любима скорошна придобивка са тези сандали Ingiliz - български бранд с изключително високо качество. И още нещо много стилно, въпреки че е в графа техника - новият ми вълшебен мобилен телефон Huawei P60 Pro в цвят перла. 

V.S.: Звучиш като влюбена в новата си джаджа - Huawei P60 pro? Не че ние не сме, с този перлен разкош за гръб и с невероятната му камера, освен останалото...

Д.М.: Дизайнът е повече от впечатляващ. Най-красивото, което съм виждала от мобилно устройство до тук. Освен това има изключителен капацитет на камерата, казвам го от личен опит. 

V.S.: Най-сантименталната ти модна придобивка?

Д.М.: Винтидж обеците и колието на Dior, които имат съвсем различна стойност за мен, тъй като са винтидж. Освен това колието ми е подарък и от приятелки, които знаят колко обичам винтидж находките. Както и една чанта YSL, която е подарък от моята половинка за 30-тия ми рожден ден. Материални неща, но със стойност отвъд материалното за мен.

V.S.: А немодна?

Д.М.: Една малка книжка за майката, която ми подари моята баба за раждането на първото ми дете. И до днес тази книжка ми носи умиление, защото моята баба вече не е сред нас, но ми е останала като мил и безценен спомен от нея.

V.S.: Прави ни впечатление, че докато си говорим, непрекъснато се усмихваш? Откъде идва тази свежест, този оптимизъм, тази нежност?

Д.М.: Мисля, че това просто съм аз. Обичам да се усмихвам. Това кара и хората отсреща да се усмихват :).

V.S.: Когато беше малка, така ли си представяше успялата пораснала Денина?

Д.М.: Честно казано, не знаех какво да си представям! Знаех, че искам и бих могла да бъда успешна в нещо, но не можех да си представя какво би било това нещо. И с право - тогава интернет не беше това, което е, а социалните мрежи не съществуваха. 

V.S.: Какво те плаши, когато си в неуверен момент? Страх ли те е от тъмното, например? И когато си в такова състояние, как го преодоляваш? 

Д.М.: Липсата на подкрепа и уверение, че мога да се справя. За щастие, светлинка, когато ми е тъмно, ми дават моята половинка и децата ми.

V.S.: Вярваш ли, че всеки от нас може да е модерен, усмихнат и успешен? Няколкото простички условия за това от твоя опит дотук?

Д.М.: Разбира се! Всеки, който иска да бъде успешен и не се страхува да работи за това, може да бъде успешен. Усмивката пък е отражение на вътрешната нагласа и това как възприемаме нещата, които ни се случват. Това също може да се постигне с мисъл, желание и работа по себе си. А модерността е относително понятие. Какво въобще значи да си модерен и какво определя това за теб като човек? И въобще това ли е най-важното? Може би по-важно е да си автентичен преди всичко.

V.S.: Трите кратки съвета за постигането на наистина впечатляващи резултати в днешния технологичен ден, вкл "от кухнята" - какво би посъветвала едно младо момиче, или момче, което иска да поеме по път, подобен на твоя?

Д.М.: Първо и най-важно - да открие себе си като личност. Да разбере какъв или каква е и иска да бъде. Второ, да бъде уверен/а в себе си и да не подлага способностите си на съмнение. И не на последно място - да търси начини да се развива непрестанно и да инвестира в собствените си таланти. Ако иска да се научи да снима по-добре, например, да се запише за курс или да се допита до някой, който би помогнал.

V.S.: Селфитата демоде ли са?

Д.М.: Никога не съм ги обичала и честно казано, за мен лично да, особено ако искаш просто да се покажеш на света. Ако искаш да споделиш нещо смислено като послание или полезна информация, ги приветствам.

V.S.: А кое е най-модерното в момента в инфлуенсинга?

Д.М.: Да бъдеш себе си - истински и автентичен. Без филтри, без лъжи и преструвки.

V.S.: Колко често и какво снимаш ти лично? Покажи ни няколко непоказвани кадъра.

Д.М.: Най-често снимам децата си или нещо свързано с дизайните на дрехите, които правим.

V.S.: Защо хареса Huawei P60Pro? Къде е тайната му?

Д.М.: В камерата. Категорично. Ако някой се чуди как се улавят и най-малките детайли и светлинки около нас, дори и в най-тъмното време, например в средата на нощта, трябва да опита този свръхмодерен телефон. 

V.S.: Покажи ни как става това, с благодарност за някоя малка тайна, разбира се :).

Д.М.: На мен много ми харесва да снимам на Pro режим. Това запазва изображенията в суров формат, което дава много повече свобода и възможности за цветова обработка без да се нарушава качеството на изображението. Освен това, този режим позволява да се заиграя с различните настройки. Най-любимите ми кадри са от фестивала на светлините Lunar, където се заиграх с ISO и Shutter speed. Снимах един уличен артист, който движеше ръцете си в тъмното с две светещи топки в рьце, а камерата улови изписаните в тьмното движения. Получиха се много красиви и интересни кадри!

V.S.: Какво лято ти предстои? Път, ваканция, любов?

Д.М.:Надявам се хубаво, слънчево и топло!

V.S.: Едно пожелание за нашите читатели точно за идващото красиво лято.

Д.М.:Да се наслаждават на всеки един миг и да запечатват на камера неща и емоции, които след време ще им носят мил и скъп спомен от онзи момент и място, на които са били заснети и хората, с които са били споделени.

V.S.: Благодарим за това споделено удоволствие на теб, Руслан и дома ви!

Д.М.: Благодаря и аз! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.