Следва

Ал Пачино татко на бебе 4

Шарън стоун, 65, зелено банско костюмче, Ray Ban и още

Ами, перфектна е!

Celebrities преди 10 месеца

Енергията на Шарън Стоун е безгранична: тя рисува, позира гола, играе тенис и живее пълноценно, както показва профилът ѝ в Instagram. Ако всички можехме да отпразнуваме да живеем като нея, светът щеше да е съвсем различен. Актрисата, която е силно отдадена на каузата за борбата с рака на гърдата и беше специален гост в Гала вечерята на Женския фонд за изследване на рака в Бевърли Хилс през март тази година, не спира да ни заявява само с присъствието си колко е важно да се обичаме на всяка възраст и да се грижим за телата си.

Шарън Стоун ни показва, че красотата е вечна

Последният пример е селфи с бански костюм. Озаглавена "готова за лятото", снимката на Шарън Стоун разкрива все още чудесно изглеждащото ѝ тяло в бикини със зелен леопардов принт и слънчеви очила Ray-Ban Clubmaster. Всичко, което можем да кажем, е, че Шарън Стоун изглежда отлично и изглежда се чувства добре в тялото си. И неволно ни отправя ултрапозитивно послание за самоувереност.

Зашеметяващата фигура на 65-годишната Стоун е съпоставена с голяма снимка на Мерилин Монро на 27 години, увита в бял чаршаф... Актрисата е доказателство, че жените трябва да се радват на тялото си на всяка възраст. От увереността си, през чувството си за хумор до сензационната си фигура, Шарън Стоун остава истинско вдъхновение. И от само себе си се разбира, че тя е напълно готова за лятото.

Четете още >>> 75-те на Мей Мъск са като 55-те на другите - меден разкош в Кан

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.