Следва

We Love: сватбата на Франческа Рагаци от Vogue - роклята на мама и всички други емоции

Ким Катрал ще се появи в "И просто ей така 2"

Ким Катрал a.k.a Саманта от "Сексът и градът" ще се появи във втория сезон на "И просто ей така", колкото и това да е последното нещо, което сме очаквали. Съобщението е на Variety

 

Celebrities преди 9 месеца

Актрисата ще играе само в една сцена, чиито снимки според изданието вече са приключили. В същото време Катрал не се засича нито за миг с режисьора Майкъл Патрик Кинг или с другите актриси.

Ким Катрал ще се появи в сцената, в която Саманта и главната героиня Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) говорят по телефона, оставяйки обидите си зад гърба.

Изяснява се, че едно от изискванията на актрисата, преди да се съгласи да участва в продължението, е било сътрудничество с дизайнера на костюми Патриша Фийлд, която работи по оригиналния сериал, правейки го култов в света на кино-модата.

Ким Катрал последно игра Саманта във втория пълнометражен филм, "Сексът и градът", който излезе през 2010 г. Оттогава актрисата многократно е казвала пред репортери, че този проект е завинаги затворена тема за нея и няма да се връща към най-известната си роля, защото според нея „голямата идея е да знаеш кога да спреш." В едно от интервютата си тя казва, че не иска да участва в продължението на "Сексът и градът", защото героинята й няма никакво развитие според сценария.


Ким Катрал на премиерата на Queer As Folk и веднага след това по бански


По-късно Сара Джесика Паркър заяви, че всъщност Ким Катрал е поставила условия, с които екипът на филма не е можел да се съгласи, така че е било решено вместо трети пълнометражен филм да се заснеме поредицата "И просто ей така". В нея Катрал изобщо не е планирана - самата актриса твърди, че е научила за проекта от социалните мрежи. Сара Джесика Паркър потвърди това, но отбеляза, че никой не е имал за цел да я обиди и в действителност самата Катрал е дала да се разбере, че няма желание да участва в проекта.


Кой ще замени Ким Катрал в продължението на „Сексът и градът“


Разбира се, в мрежата се появиха слухове, че Ким Катрал е отказала да участва в проекта заради острата си вражда със Сара Джесика Паркър, но самата актриса поясни, че двете са имали „нормални бизнес отношения“ на снимачната площадка и никой не е искал от тях да бъдат приятелкии навън.

Липсата на Ким Катрал в сериала беше една от многото причини за недоволството на публиката, която критикува шоуто, чието продължение е с планирана премиера 22 юни. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.