Следва

Looping чантата на Louis Vuitton - двайсетгодишен тренд, особено модерен днес

Voyage, voyage! Vogue Франция, Италия, Испания и Германия посвещават общ брой на пътуването това лято

Vogue France, Vogue Spain, Vogue Germany и Vogue Italy обединиха креативността на екипите си, за да отпразнуват пътуването с Vogue цяло лято 

All fashion преди 9 месеца

Voyage, voyage - тази песен на Desireless винаги звучи в главите ни, щом помислим за почивка. Не че сме израснали във Франция, не че това е майчиния ни език, но определено говорим езика на пътуването, особено през лятото, когато телата и умовете ни просто не искат да останат на едно място. Нещо такова вероятно се случва и с четирите дами, отговорни за списание Vogue в Испания, Италия, Германия и Франция.

Те просто обядват заедно преди ревюто на Prada… Нищо необичайно, нищо ангажиращо. Няколко приятелки си говорят - толкова! И тогава, както винаги, разговорът се насочва към четирите държави, от които идва всяка от тях, и четирите издания на Vogue. Точно в разгара на Седмицата на модата в Милано Инес Лоренцо (Vogue Испания), Керстин Венг (Vogue Германия), Франческа Рагаци (Vogue Италия) и Йожени Трошу (Vogue Франция) решават с панино в едната ръка и чаша кола в другата да подготвят общ брой на Vogue. Какво обединява четирите държави? Какво ще кажете за влака, който за много европейци отдавна е символ на лесно, спокойно, достъпно и екологично пътуване.

Изданието на Vogue Франция за юни-юли 2023 г. е признание в любов към пътуването.
Тази привързаност между момичетата, между държавите, желанието за обмен, основан на споделени ценности и общи виждания, е съблазнителна. Така международните колеги от Vogue се обединяват около обща тема, за да се роди Vogue sur les rails или Вог на релсите.


Кориците на Vogue Испания и Vogue Италия за брой юни-юли 2023

Резултатът е почит към пътуването, признание в любов към сходни преживявания, общи мечти и глобално очарование от модата, което се простира в страниците и не само... от Германия до Тибет, от Франция до Сенегал, от Италия до Шри Ланка. “С този брой празнуваме удоволствието от споделените открития и странствания - буквално и преносно. Защото, както е казал американският философ Ралф Уолдо Емерсън: "Животът е пътуване, а не дестинация.” - въодушевена е Йожени Трошу.


Корицата на Vogue Германия за брой юни-юли 2023

Четете още >>> Дизайн за вдъхновение: Обновеният Carlton в Кан, оазисът на Холивуд

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.