Следва

В новия сингъл на The Weeknd - „Popular“- са още Мадона и Плейбой Карти

Принцът на Йордания Хюсеин се ожени - сред гостите Уилям и Катрин

Йорданският престолонаследник принц Хюсеин се ожени за Раджва Ал Саиф

Celebrities преди 9 месеца

На церемонията, проведена в двореца Захран в Аман, присъстваха членове на кралски семейства от цял ​​свят, включително представители на британското кралско семейство: принц Уилям, Кейт Мидълтън и принцеса Беатрис, пише Daily Mail.

Булката изглежда блестящо в бялата си рокля от Elie Saab с дълъг шлейф, бродиран с цветя и искряща диамантена тиара, а младоженецът е във военна униформа. Кейт Мидълтън, която като дете е живяла за кратко в Йордания, също се появи на събитието с рокля на Elie Saab в нежно розово.

Сватбата се проведе според мюсюлманските традиции. Гостите бяха посрещнати от родителите на младоженеца - крал Абдула II и кралица Рания. След сватбата младоженците организираха гала прием за 1700 гости. Сред тях, освен членове на кралските семейства, изобилства от представители на аристокрацията, политици и бизнесмени, включително първата дама на САЩ Джил Байдън.


Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хюсеин и Раджва Ал Саиф

Малко преди сватбата кралица Рания организира "вечер с къна" за бъдещата си снаха - традиционно мюсюлманско моминско парти, символизиращо сбогуването на булката с дома й. Рания сподели снимките в социалните мрежи.

29-годишната Раджва е от Саудитска Арабия и има дълга работна история в областта на дизайна - Rajwa получава бакалавърската си степен от Факултета по архитектура в Syracuse University в Ню Йорк и след това учи визуални комуникации във Fashion, Design and Merchandising Institute в Лос Анджелис. Очаква се 28-годишният принц Хюсеин да заеме трона като най-големият син на настоящия крал в бъдеще.

През март, припомняме, в Аман беше отпразнувана и сватбата на сестрата на принц Хюсеин - 26-годишната принцеса Иман се омъжи за венецуелския финансист Джамил Александър Тармиотис.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.