Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.06 - 11.06

В новия сингъл на The Weeknd - „Popular“- са още Мадона и Плейбой Карти

Парчето ще бъде включено в саундтрака на сериала "Идолът"

Celebrities преди 10 месеца

The Weeknd, който в ход смени творческия псевдоним с истинското си име - Abel Tesfaye, пусна сингъла "Popular", в който най-интересното е участието на Мадона и Playboi Carti. 

Новото парче ще бъде включено в дългоочаквания сериал на HBO The Idol, с участието на The Weeknd и Лили-Роуз Деп. Те се появяват и във видеото към песента – в поредицата са включени техни кадри от фестивала в Кан, където се състоя премиерата на противоречивия сериал. (Вижте още: "„Порнокадри с телесни течности по лицето“: критиката смаза „Идолът“ с Лили-Роуз Деп след премиерата в Кан")

„Popular“ е втората песен, която The Weeknd пуска преди предстоящото шоу. Първата - "Double Fantasy" - беше пусната през април (за нея Tesfaye си партнира с Future, припомняме).

И „Popular“, и „Double Fantasy“ ще се появят в "The Idol Vol. 1“, който ще излезе в края на месеца – 30 юни.


Е ли наистина сериалът с Лили-Роуз Деп и The Weeknd секс скандал


Припомняме, че в навечерието на премиерата на "Популярен", която се състоя на 4 юни, HBO пусна финалния трейлър на драматичния сериал "Идолът" от създателя на "Еуфория", Сам Левинсън. Ето го: 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.