Следва

Новите дрехи на Кайли - Париж и Тимъти Шаламе правят чудеса

Юджини, племенницата на крал Чарлз III, роди момченце

Това е второто дете на принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк 

Celebrities преди 9 месеца

Юджини, племенница на крал Чарлз III, посрещна заедно със съпруга си своята втора рожба - Ърнест Джордж Рони Бруксбанк - на 30 май. Първото дете на двойката, двегодишният Август, вече си има братче (вижте още: Преди и след: кралските стилисти, специализирани в "от пате - лебед").

Новият член на семейството “е кръстен на своя прапрадядо Джордж, на дядо си Джордж и на моя дядо Роналд", заяви принцесата на страницата си в Instagram. "Август обожава факта, че вече е по-голям брат".

33-годишната Юджини е по-малката дъщеря на принц Андрю и Сара, херцогинята на Йорк. Сватбата й се състоя през 2018 г, като булката избра прекрасна рокля на Питър Пилотто. Новороденото момченце е 13-то по ред в линията за наследяване на трона.

Новите родители се похвалила със снимка в Instagram, на която бебчето носи синьо-бяла плетена шапка, а на друга Август нежно докосва главичката на брат си. Да им е живо и здраво!

Четете още >>> Развод на върха? Меган, Хари и добре подхранените слухове

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.