Следва

Днес сме на тапас: най-добрите 5 рецепти за чиста испанска наслада

Джаред Лето и новата любима, азиатският модел Тет Тин

Джаред Лето бе засечен с чисто нова тръпка - 27-годишният модел от Мианмар Тет Тин. Фотографи заснеха 51-годишния музикант и актьор с новата му предполагаема приятелка в Германия

Celebrities преди 10 месеца

Джаред и Тет са отседнали заедно в един от хотелите в Берлин, според Page Six. Виждаме в тесни черни дънки и овърсайз тениска с щампа и модела в бяла мини рокля, каубойски ботуши и кафяв пуловер Gucci, вероятно подарен й от актьора, любимото рекламно лице на маркат.

За романа на Джаред Лето и Тет Тин се заговори през април. Двамата бяха засечени в кафене в Лос Анджелис. Отношенията между артиста и модела се обсъждат бяснов мрежите, още повече, че дамата очевидно не е рускиня, по каквито основно си пада красавецът, припомянме

Според съобщения от вътрешния кръг на Джаред, той е "влюбен в момичето както никога досега. Но това не се улавя от снимките на папараците. От тях усещането е по-скоро, че едно толкова младо момиче е просто красив аксесоар за 51-годишния Джаред". Никой не възразява, че изглежда така, но със сигурност той е твърде чаровен, за да броим годините или любовните му похождения. 

Tet Thinn е известна под псевдонима Beauty. Известен модел, тя участва в шоутата на Gucci, а освен това се появи и на корицата на тайландското издание на списание Vogue.

Наскоро участва и във видеото към новото парче 30 Seconds to Mars, наречено Stuck. Не е известно дали Джаред Лето е познавал модела преди снимките на въпросния клип. „Невероятна красота. Родена в Мианмар, красива, но разкъсвана от война страна в разгара на жесток конфликт. Красотата й донесе със себе си елегантност, изящество и значимост, което помогна да направим видеото много по-специално“, подписа публикацията музикантът, представяйки ролята на модела в музикалния клип .

Джаред Лето никога не е бил женен. През 2000 г. се сгоди за Камерън Диас, с която имаше любовна връзка в продължение на четири години. След раздялата с холивудската актриса Лето се радва на десетки краткотрайни връзки. Приписват му романи с много известни момичета, включително Скарлет Йохансон, Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Ашли Олсен и Катарина Дам. От 2015 до 2022 г. излиза с руския модел Валерия Кауфман.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.