Следва

В несесера: Вдъхновени от Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Една от най-луксозните козметични вериги Sephora официално откри първия си магазин в София

На 13-ти май първият магазин за красота SEPHORA в България отпразнува своето официално откриване в The Mall...

Beauty News преди 13 години

На 13-ти май първият магазин за красота SEPHORA в България отпразнува своето официално откриване в The Mall на Цариградско шосе No115.

SEPHORA
отвори врати за клиенти още на на 21 април, но официалният коктейл сложи началото на голямата верига висок клас парфюмерия и козметика.

SEPHORA
е верига магазини за красота от 1969 година и най-шикозният магазин за грим, козметика и парфюмерия, част от конгломерата Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) - водеща световна група за луксозни продукти, съставена от голяма верига магазини по света.

SEPHORA разчупва клишето за магазин за селектирана козметика, защото създава уникална отворена търговска среда, концепцията на магазина се състои в предлагането на широка гама продукти, включващи грижа за кожата, грим, парфюми, продукти за баня и грижа за тялото и косата, както и продукти с марката SEPHORA.

За да уважат домакините и една от най-добрите вериги на европейския пазра, номер едно най-вече във Франция, пристигнаха водещите Мира Добрева, Гала и много красиви дами, с афинитет към козметиката и специалната грижа за кожата.



Магазините SEPHORA предлагат избрани марки от различни категории грижа за кожата, парфюми, грим, продукти за баня, грижа за косата и козметични аксесоари.



SEPHORA e винаги в течение с новите тенденции, а основната й философия е, че със страст и ентуссизъм в името на красотата всичко се постига.

Вече знаеш къде е. В The Mall на партерния етаж.
 

More Beauty News