Следва

Нови ТВ лица. Цветан и Надя ще красят новото студио на ТОТО 2

Слави на турне. Минава отвъд Океана

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд пак ще откриват Америка с предстоящото си турне, организирано от София Мюзик...

Music преди 13 години

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд пак ще откриват Америка с предстоящото си турне, организирано от София Мюзик Ентърпрайзис.

Надслова на концерта ще е „Slavi Trifonov & Ku-Ku Band American Tour 2010”.

В началото на спетември и в края на октомври звездата на България Слави Трифонов и неговия верен Ку-Ку Бенд, заедно с балет „Магаданс” и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев, ще представят своето невероятно шоу последователно в градовете Бостън (23.09), Ню Йорк (25.09), Чикаго (30.09) и Лос Анджелис (02.10).

За Канада са определени градовете Торонто и Монреал. При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови допълнителни дати.

Турнето е уникално по рода си по отношение на супер прецизната организация. Концертите ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2 000 до 6 000 души, а не в кръчми и църкви, каквато практика е имало досега. Екипът включва 50 човека и огромна озвучителна, осветителна апаратура, специални ефекти и инструменти, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужаващата турнето компания. Всички професионалисти ще пребивават в САЩ с официални работни визи. Ех, че хубаво! 

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в края на тази седмица, 23 юли, като за първи път ще се разпространяват в цял свят онлайн чрез мрежата на Тикетпро /www.ticketpro.bg/ Така че ако ти си в Ню Йорк, Бостън, Чикаго или Лос Анджелис тогава, иди го виж.

Билетите са с цени от 40 и 50 щатски доларa, а за пенсионери, инвалиди и деца – по 30 доларa.

Концертната програма ще бъде над 2 часа и ще включва всички емблематични песни на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, много танци, скечове и шоу. Тя е насочена, разбира се, предимно към българските имигранти в Америка, но ще бъде достатъчно разнообразна и атрактивна, за да привлече вниманието и на местната публика.

 

More Music