Следва

PM с нови рисувани тишърти

В сянката на Нейно величество Мадона - Хесус Лус. Един горещ мъж, който ще поддържа летните ни страсти

„Мъжката играчка на Мадона” - както го нарича световната преса – вижда бъдещето си далеч от модния подиум...

All fashion преди 13 години

След образа на модела Кристофър Фоусет, решихме да продължим традицията и да ти покажем друга доза адреналин в мъжко тяло.

Той е роден през зимата на 1986 г. в Бразилия, има дълбоки сини очи, изявява се по лъскавите модни ревюта и ходеше с Мадона.

Както може би вече се досещаш, симпатягата се казва Хесус Лус, който за малко щеше да стане
поредния съпруг на поп кралицата. 

„Мъжката играчка на Мадона” - както го нарича световната преса – вижда бъдещето си далеч от модния подиум. Адашът на Божия син мечтае за филмова кариера, която да го изстреля в света на богатите и известните, а ние силно се надяваме актьорският му талант да е по-голям от този на Мадона.



Цялото име на синеокия красавец е Хесус Пинто Да Луш, а кариерата му на модел тръгва нагоре след фотосесия на известния фотограф Стивън Клайн за списание W. Мъжката Пепеляшка има прекрасно аполоново тяло и  втренчен тореадорски поглед.

Голямата любов на Хесус е музиката и той не веднъж е опитвал да стане музикант, но за наша радост не е успял. Все пак един латинос като Рики Мартин ни стига.

Като цяло обаче Хесус Лус ни харева и то много. Интересното е, че бившият на Мадона се пробва като диджей и вече има няколко партита в популярния хаус клуб Пача.

И съвсем в стила на Мадона очакваме Хесус да бъде подновен с чисто нова, още по-гореща версия гадже на Мадж. Чакаме с нетърпение! А до тогава ще се наслаждаваме на Хесус с широко отворени очи!
 

More All fashion