Следва

Нашият седмичен плeйлист

Документалният филм за живота на Хоакин Финикс бил измислица

Хоакин, който шокира феновете си през последните години, пускайки си мърлява брада и бирен корем, твърди, че всичко е в името на изкуството...

Movies & TV преди 13 години

Филмовата гилдия в Холивуд беше разтресена за пореден път, но сега разводите и съдебните дела остават настрана, за сметка на дебютния филм на режисьора Кейси Афлек „I’m Still Here”.

Лентата описва живота на великолепния актьор Хоакин Финикс, а създателя на филма, който е и брат на Бен Афлек, получи едновременно критики и аплодисменти от ценителите в Холивуд.

Изненадващото е, че Кейси Афлек най-накрая потвърди това, което всички очакваха – документалният филм, който описва символичните опити на Хоакин замени киното с рап кариера е пълна измислица.

Хоакин, който шокира феновете си през последните години, пускайки си мърлява брада и бирен корем, твърди, че всичко е в името на изкуството. Филмът представя живота на актьора в съвсем различна светлина – съжителство с проститутки и огромни дози наркотици, но цялата тази картина била измислена съвместно екипа на Кейси Афлек.
„I’m Still Here” дебютира миналата седмица, а очакванията за приходи от лентата са огромни.
 

More Movies & TV