Следва

САЩ обра европейските награди на MTV

Направи видеоклип на група Tролите и можеш да получиш награда

След като издадоха първото си официално CD - „Drummers in the sky”, Tролите са готови и със следващо...

Music преди 13 години

След като издадоха първото си официално CD - „Drummers in the sky”, Tролите са готови и със следващо предизвикателство!

Заедно с медийните си партньори от Z-Rock и Avtora.com, Тролите създадоха първия по рода си конкурс за реализация на видеоклип към едноименното парче от албума си, с награден фонд от 1000 лева!

От миналата седмица, четвъртък, всеки, който има идея и възможност да направи игрален или анимационен клип, ще има близо 30 дни, в които да подготви и реализира идеите си.

Всички видеоклипове ще бъдат излъчени на 4 декември 2010 година от 21 часа в Дома на киното. Там ще бъде обявен и победителя, който ще получи голямата награда от 1000 лева!

Журито, което ще подбере видеоклиповете за първите три места включва членове на групата, както и представители на медийните партньори. Вотъ на феновете, събран чрез ротации на видеоклиповете в Youtube, също ще бъде взет под внимание.

Останалите на второ и трето място предложения, ще бъдат качени в сайта на
Z Rock и на Тролите.

Парчето "Drummers in the sky" може да бъде чуто на http://www.myspace.com/trolite.

За повече информация за правилата и начините да се включите в предизвикателството, може да откриете на сайта на Z rock - http://www.zrockbg.com/news_title.php?nid=3762 и на страницата на Тролите във Facebook - http://www.facebook.com/pages/TROLITE/392075307322#!/event.php?eid=159804530726773

 

More from View Sofia

More Music