Следва

75 триъгълника стигат

Сряда - Изненада!

След като си изхабила около хиляди калории в спорове в офиса, за това кой крив кой прав, и още толкова заради неистовата жега...

Shopping преди 16 години

сряда, 22 Август 2007 г.

След като си изхабила около хиляди калории в спорове в офиса, за това кой крив кой прав, и още толкова заради неистовата жега, най-накрая се прибираш.

Вечеря, филм, или още малко работа, обичайно. Знаеш ли, не и днес.
Направи обикновената сряда в „сряда-изненада”. Предлага ме ти план за действие, с които мъжа до теб ще е толкова зашеметен, че най-вероятно ще поиска непредвидена отпуска следващите дни, за да се освести. Защото както скоро нашият екип установи, едно голямо желание може да доведе до поява на треска и безмилостно висока температура.

Днес, зарежи офисната работа точно в 18 ч, не в и половина, не в 19.15 ч, а в 18.
Докато се прибираш измисли палав екип, в който да го посрещнеш. Установихме, че ако той очаква да те види в червено или черно бельо, което включва стрингс и лъстив за гърдите ти сутиен, и всякакви други атрибути, колкото и пари да похарчиш за тях, той надали ще ги забележи.

Затова кръгом. Ефектът върху мъжа е ненадминат, когато го посрещнеш с „неочакваното” . Обуй чифт негови боксери или слипове, за най-смелите.
В Capasca наскоро се продаваше прекрасно, идиотско памучно бельо, с малки седефени копчета и набор около краката за 40лв. Може би още има едно и за теб.

 

                                              Лек сутиен в животински принт


Най-добрият вариант да заместиш обикновения сутиен, ако все пак държиш да не се лишаваш от него е този от селекцията на ViewSofia. Само си представи: обемна коса, леко пригладена назад, сочни устни или в естествен цвят, или в наситена лила и пламък в очите.

О, сря - ДА!

More from View Sofia

More Shopping