Следва

Пребиха светския пиар Наско Лазаров

Филм

През уикенда, в Ню Йорк се състоя световната премиера на новата лента на Paramount – СУТРЕШЕН БЛОК...

преди 13 години

През уикенда, в Ню Йорк се състоя световната премиера на новата лента на Paramount – СУТРЕШЕН БЛОК (Morning Glory) - романтична комедия, развиваща се на фона на динамичния и забавен свят на сутрешно ТВ предаване.

Във филма главнаната роля е поверена на холивудската екшън звезда – Харисън Форд.

Сюжетът разказва за западащо телевизионно предаване- сутрешен блок, което младата, отчаяна от личния си живот и амбициозна продуцентка Беки Фулър (МакАдамс), се опитва да съживи. За целта тя наема легендарния водещ Майк Поумрой (Харисън Форд).

За съжаление медийната звезда отказва да води най-важните елементи от предаването – клюките, модата, прогнозата за времето и минутите за култура, като оставя сама Колийн Пек (Даян Кийтън)–ко-водеща на предаването. Бивша кралица на красотата и многогодишен водещ на сутрешни предавания, Колийн е повече от щастлива на работното си място. Свадите с опърничавия Майк започват първо извън кадър, а после се преместват и избухват на живо в ефир. Междувременно любовният живот на Беки добива нови измерения с нейния колега Адам Бенет (Патрик Уилсън) и сега тя я изправена пред трудна ситуация – да спаси връзката си, своята репутация, работата си и разбира се, самото шоу!

Режисьор на лентата е Роджър Мичъл („Нотинг Хил”, „Винъс”), а продуцент - Дж.Дж. Абрамс („Изгубени”, „Стар Трек”). Сценарият е дело на Алин Брош МакКена („Дяволът носи Прада”, „27 рокли”).

Официалната премиера на СУТРЕШЕН БЛОК в България е на 14 януари 2011, а до тогава във Фейсбук – www.facebook.com/SutreshenBlok.
 

More from View Sofia

More