Следва

Astella ще пресъздаде Влюбване в Италия на българска модна сцена

Джейн Фонда, Сюзън Сарандън и Сигорни Уивър на кориците на последния брой на сп. V, посветен на възрастта

Фонда е закачлива в леопардов принт, Сарандън изглежда шик с огромнакоа, а Уивър е игрива с бейзболна шапка...

All fashion преди 13 години

Списание V вече е по реповете в чужбина с последния си брой Who Cares About Age? (Kой го е грижа за възрастта?) с участието на три неостаряващи икони. Върху кориците на V чаровно позират: Джейн Фонда, 72, Сюзън Сарандън, 64 и Сигорни Уивър, 61.

Фонда е закачлива в леопардов принт, Сарандън изглежда шик с огромнакоа, а Уивър е игрива с бейзболна шапка.

"Ако на 25 вече не се харесваш, животът ти ще бъде труден", разказва Сарандън в списанието.

Фонда добавя: "Да си по-стар има и страхотни плюсове. Колкото повече хората остаряват, толкова по-малко уплашени са те. Всички проучвания показват, че имат по-малко грижи. "

И те не са единствените знаменитости, които не са на 20 години в броя. В публикацията "Can’t Stop The Muses" (Не можеш да спреш музите) намират място и моделите Инес де ла Фресанж и Иман, стилистът Камила Никърсън, както и артистите Йоко Оно и Лушън Фройд.

Други вдъхновения включват 56-годишната майка на Бийонсе, Тина Ноулс; 86-годишната дама Глория Вандербилт, която построи дизайн империя през 80-те, и Ева Флетчър, която е сърф звезда любителна 83.

Жените в този брой, който варират във възрастта между 31-86, споделят разлияни лични истории за своя бранш, но всички са на едно мнение, че преследването на младостта е надценявано в наши дни.

Все пак възрастта е просто число, нали?

More from View Sofia

More All fashion