Следва

Double Trouble: Голяма или малка чанта? Това е въпросът!

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Комплект грижа за косата от Rene Furterer

За интензивното й третиране е Complexe 5, който заздравява скалпа като активира микроциркулацията. По този...

Shopping преди 13 години

Този подарък ще ощастливи косата ти.

За интензивното й третиране е Complexe 5, който заздравява скалпа като активира микроциркулацията. По този начин Complexe 5 засилва ефикасността на всички други третиращи продукти, като увеличава 10 пъти проникването на активните им съставки. Няма по-добра новина от тази!

Complexe 5 представлява концентрат от етерични масла на лавандула и портокал. Той тонизира скалпа и доставя на космената луковица всички необходими хранителни и стимулиращи елементи, за да заздрави косата.

Complexe 5 се използва един път седмично и се нанася с масажни движения. Разделяй косата на кичури и нанасяй продукта върху скалпа последователно. Остави да действа 15 минути.

Топлите етерични масла на Complexe 5 може да създадат усещане за топлина, в зависимост от чувствителността на скалпа.

Желанията ти да преоткриш естествената красота на твоята коса, нейната жизненост и плътност, за да можеш лесно да я оформиш в прическа, вече се сбъдват.

RENE FURTERER препоръчва и гамата продукти Tonucia за повече жизненост и тонус, действащи както на самия корен, така и по цялата дължина на косменото стъбло. Всичко това се случва благодарение на комбинация от активни съставки с реструктуриращ и придаващ обем ефект.

Стимулиращите етерични масла от портокал и лавандула тонизират кожата на скалпа и заздравяват корена на косата. Възстановяващата функция на комплекса Cimentrio® (съвкупност от натурални растителни съставки) заздравява междуклетъчния цимент. Житните микропротеини възстановяват и заздравяват косменото стебло и имат обогатяващ текстурата му ефект.

След това косата ти ще се радва на сила и жизненост и ще намери своята мекота, форма и гъстота.

Косата ти е защитена от външните агресивни фактори и е по-плътна от всякога. Прическата е лесна за оформяне, а косата е жизнена и еластична през целия ден.



Тонизиращият шампоан с биосфери от стимулиращи етерични масла заздравява скалпа благодарение на активните си микрочастици, богати на етерични масла. Косата преоткрива своята жизненост и форма. С нежното си отмиващо действие и неутрално pH е напълно подходящ за честа употреба.

Уплътняващата и тонизираща маска подсилва и придава плътност на косата, благодарение на съвместното действие на комплекса Cimentrio® и пшеничени микропротеини. Веднага след първото нанасяне, косата Ви се преобразява: плътна и обемна, тя блика от сила и енергия.



Хайде, ако още не си ни изпратил пожелание, направи го на [email protected] до 1 януари и ти обещаваме, че ще влезеш в списъка с подаръци от късния Дядо Коледа в размер на 4000 лева.



Виж още от списъка с подаръци>>

More Shopping