Следва

Fit Curves фитнес само за жени. Има такова място!

Предколедно: MALEV и View Sofia подариха уикенд в Будапеща

Г-жа Десислава Симеонова – търговски мениджър на Авиокомпания МАЛЕВ за България връчки наградата от играта на МАЛЕВ...

All About Life преди 13 години

По Коледа стават чудеса! Как?! Ами регистрираш се в онлайн игра на авиокомпания МАЛЕВ на страниците на View Sofia, след което, когато проработи и негово величество късмета, чудото става - печелиш и прекарваш два незабравими дни във фантастичната унгарска столица Будапеща.

Г-жа Десислава Симеонова – търговски мениджър на Авиокомпания МАЛЕВ за България връчи наградата от играта на МАЛЕВ  и View Sofia "Спечелете фантастично пътуване за двама до Будапеща" на 25-годишната студентка по Маркетинг Адреана Кожухарова.

Тя спечели пакет за двама, включващ двупосочни билети до Будапеща от София или Варна и две нощувки със закуски и вечери в хотел Ramada Resort Aquaworld**** с безплатен вход за Aquaworld - един от най-големите закрити водни паркове в Европа.

VS: Честито! Радваме се  за теб. Имаш ли вече план къде ще ходиш?

АК: Все още не. В първия момент бях толкова изненада, че спечелих, защото това е може би най-голямото нещо, което някога печелила. Дори изчаках два дни да осмисля всичко, преди да се обадя в МАЛЕВ и да потвърдя, че съм получила имейла им. Не съм имала време да мисля. Предпочитах да получа сертификатите и чак тогава да планирам.

VS: Как реши да участваш?
AK:
Случайно попаднах на конкурса и просто си попълних имената. Даже, когато получих имейла си, щях да го изтрия като спам, но си го прочетох и тогава си спомних.

VS: Кого ще вземеш със себе си?
AK: Ще взема майка ми. Дълго време го мислих, но реших, че трябва да е тя.

VS: Кога мислиш да заминеш?
AK: Надявам се да е възможно в началото на декември, защото мисля, че това е един много добър момент за посещение на Будапеща. Предколедната атмосфера е страхотна и се надявам да видя много красив и много осветен град с много приятни изненади.

VS: Коя е любимата ти дестинация?
AK: Любима не знам, мога да ти споделя мечтаните ми дестинации за пътуване – едната е Рим, но иначе, където и да отида винаги ми е било интересно.

VS: Най-хубавият подарък, който си получавала за Коледа?
AK:
Трябва да е този.

VS: Първите неща, които ще опаковаш в багажа си?
AK:
От опит знам, че колко по-малко неща взема, толкова по-добре. Със сигурност ще си взема шапка и ръкавици и хубави обувки, защото последния път трябваше да се разхождам с подгизнали крака в чужд град, а исках да видя всичко и не беше приятно.

VS: Къде беше това?
AK:
В Милано.

VS: С какво се занимаваш?
AK:
Уча магистратура Маркетинг, тази година трябва да се дипломирам.

VS: Успех! И приятно пътуване и ни изпрати снимки!
AK:
Задължително! Благодаря!
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.