Следва

Назаем взехме: „Мис България” не е професия

Най-абсурдните присъствия в медийното пространство, които трябва да спрат изявите си начаса

Те са неприятни, генерално тъпи или откровено луди и в голяма степен унизителни за гледане....

All fashion преди 13 години

Те са неприятни, генерално тъпи или откровено луди и в голяма степен унизителни за гледане.

Те са промотирани от БГ-медиите по причини, които никой от нас, в редакцията на Вю София, не можа да систематизира стройно в последната седмица.

Те трупат самочувствие и усещане за извисеност на собствените си личности благодарение на непрекъснатите си изяви, вероятно свързани и с чувство на безнаказаност и уникалност.

Те са обида за аудиторията и за националната принадлежност на българите.

Те имат право на изява, но не и публична. Защото с нищо друго, освен с дебилизъм не я заслужават.

Стига сме пробутвали псевдо талантливи, псевдо интересни и псевдо заслужили тапири на драгия зрител/слушател/читател.

Защото това е абсурдно и защото от някъде този болестен процес трябва да започне да се лекува.

Екипът на Вю София се обедини около следните няколко имена, които призоваваме да бъдат НЕдопускани повече до публични появи, в това число в телевизии, национални, регионални, ефирни или кабелни, в преса от от всякакъв тип, включително и жълта, защото тя се чете достатъчно, в радио ефира и естествено, в интернет, там, където са всички млади хора и където в идните години реално ще се осъществява възпитанието и ясното заемане на позиция за Хубаво и Грозно, Умно и Тъпо, Елегантно и Пошло, Евтино и Достойно, Регионално и Космополитно.

Ето лицата, чието промотиране трябва незабавно да спре, както и аргументите вкратце за това:

1. Митьо Пищова или каквото и да е реалното му име.



Дебилен, мазен и отвратителен, този мъж е истинска катастрофа.

Всяко появяване на лицето в ефир, както и ПР-промотирането, съпътстващо изявите му будят истински потрес и чувство за неадекватност у всеки нормален човек.

Кой точно държи да гледа Пищова и защо за нас е загадка, но е факт, че ужасяващото му присъствие по екрани и страници е почти константно и то от години. Обидно!

2. Деян Неделчев.



Човекът има проблем и това е очевидно, за да се допуска гаврата с него по начина, по който това се случва у нас. Появяванията му по бельо, кратки гащи или гол в прайм-тайм на национални телевизии е трудно за описване или мотивиране.

И тук процесът на унижение е двупосочен, безумно идиотски се чувства и човекът пред екрана и човекът - клоун, като единствената въпросителна е дали той все пак може да си даде сметка, за разлика от останалите намесени в процеса.

Деян е симпатичен човек, но гаврата с него трябва да престане от страната на медиите, защото от него подобно нещо очевидно не може да се изисква.

3. Бивши Героини и Герои от Биг Брадър и реципрочни риалити формати - всякакви Пипируди, зализани селски тарикати, откровени курви, безпомощни домакини, хора с проблеми и в артикулацията и в поведението, трябва да бъдат оставени да живеят живота си и да не се показват повече като звезди от червен килим.



Едно, че нямат, ама никакви заслужи за това, което логично пък омаловажава труда на истинските актьори, певци и хора, които заслужават общественото внимание с труда и постиженията си, второ, че напълно нямат какво да кажат или научат когото и да е на каквото и да е освен на празна показност, граничеща с малоумие.

4. Всякакви травестити и нарочни педерасти.



Почти през вечер опулени от някоя програма, дами-господата ни заливат с помията на собствения си живот, задължително облечена във високопарни фрази, а също и с доза поучителност.

Да, освен че са лош пример за хората, които растат наоколо, тези хора дразнят с чувството си за интерес на собствените персони, с маниерността си и с напъните на всяка цена да бъдат разбрани.

Никак не се стремим към това, наистина, както и 99.9 % от хората,в което сме убедени, затова стига травестити по предаванията.

Нито е готино, че имат диаманти отзад, забучени след "скъпа операция", нито е сладко, че носят обувки като на Преслава. Само е жалко.

5. Мъжете на Азис.



Тази блудкава сага, в 300 серии, мъж след мъж, бизон след бизон и няколко големи "любови", убедени сме, писна и на самия Васко.

Като интелигентен човек той сигурно разбира, че всичко трябва да има край, освен суджука, който има два края.
Защо му е нужно да показва бруталните си, никому неинтересни и предизвикващи гадене мъжки целувки напред-назад по вестници, сайтове и списания, не знаем.

Дори много в началото на някой таксиметров шофьор от Кърнаре да му е било интересно как Азис ходи с мъже, това отдавна вече не е така.

Толкова изтъркано, тъпо и гнусно, че "героите" наистина е добре да се откажат.

А, че журналистите отдавна трябваше да се сетят, че на зрителя/читателя му писна и му е гадно от натрапената неестетична, меко казано, информация, е факт неоспорим. Но докато продължава подценяването на публиката, която част от колегите мислят за идиот, така ще е.

6. Теодора Стефанова, набедена, горката, за гадателка и не-знам-какво-си-лично-на-Берлускони. Ма, граждани, тя никога нищо не позна. Какво я питате още?



7. Александър Дойнов.



Този човек е приел ролята на психопат в "Шоуто на Иван и Андрей" от няколко месеца насам и си я играе с усърдие. Лошото е, че се гаври не толкова със себе си или с работодателите си, а с институциите, с хората, с търпението и чувството им за толерантност, че и за хумор.

Подобни сценки може би вървяха и се преглъщаха докъм 94-96-та година. Сега са толкова безнадеждно тъпи и безполови, че ако бяхме ние, щеше много да ни е срам.

Понеже не сме, когато Сашо Дойнов се яви в качеството си на 4-разряден актьор-комик-кандидат-президент, ние превключваме.

Това не ни пречи да се мъчим с напъна да си отговорим на въпроса: "Защо някой си позволява да причинява това на публиката?".

Така просто не е добре. За никого.

Ако още нечие присъствие от ефира те обижда, сподели го, за да престане!
 

More All fashion