Следва

Питай ме, питай ме: За най-хубавата усмивка

5 начина да носиш конска опашка тази пролет

Въпреки че обикновено се обръщаме към конската опашка, когато не разполагаме с време за нещо друго, е факт, че тя се включва в пролетната надпревара като...

Hair преди 13 години

Въпреки че обикновено се обръщаме към конската опашка, когато не разполагаме с време за нещо друго, е факт, че тя се включва в пролетната надпревара като един от най-важните играчи, след като я видяхме не само на много пролетни, но и на още повече есенни ревюта.

Предпочитаме я, защото става адски лесно и бързо, а и има достатъчно много разновидности, които да приложим. От ултра опъната до рошава, конската опашка завладя подиумите. Не се плаши от това, че изглежда лесна и рутинна, защото само с няколко пипвания ще постигнеш забележително преобразяване.

Ключът към перфектната опашка се крие не другаде, а в ластика за коса – не го подценявай, подбери си качествни и здрави ластици, които ще задържат косата достатъчно дълго.

Ето и пет варианта на конската опашка, с който да подлудиш пролетта.

Разхлабена и долу



Valentino есен 2011

Конската опашка изглежда най-добре, когато е леко разхлабена и романтична. Започни с гел или лак за обем, изсуши косата права и я раздели в средата. Създай лек обем на върха в стилистиката на 60-те и прибери косата назад в ниска опашка. Увий тънък кичур около ластика и го закрепи с малка фиба. Ако започваш процедурата с вече суха коса, използвай пудра за обем или лак в корените на върха на главата, след това изтегли косата назад ниско долу.

Високо горе



Calvin Klein есен 2011


Този вариант определено напомня на Мадона през 90-те, но едновременно с това е лесен за постигане и перфектен за парти. Колкото по-права е опашката, толкова по-добре, затова първо я изправи с преса, след това добави серум за блясък. Можеш да започнеш и с гел (зависи колко права искаш да е косата ти) и да завършиш с лак за коса. За супер права опашка, изправи косата отново след като е прибрана високо горе.

  Проправи път


Gucci есен 2011

Разделяйки косата на части чрез път отстрани ще придадеш по-модерен облик на прическата си. Използвай лак за коса, за да пригладиш двете страни и спрей за блясък на финала.

Живот в косата


Celine есен 2011 (отляво), Gianfranco Ferré есен 2011 (отдясно)

„Разроши” малко ситуацията и посрещни деконструираната конска опашка. Отново използвай лак за да топираш и разрошиш косата. След това отдели една страна силно настрани. Накрая прибери косата отзад, като покриеш ушите. Хвани опашката и избутай ластика за коса нагоре за допълнителен обем.

На вълни


Hakaan есен 2011

Избери разхлабена, романтична опашка, опашка на страни или прибрана в средата на главата коса - всички на вълни.

Ето как модата прави скучните неща, не толкова скучни и рутината модерна.
Добре дошла, пролет!
 

More Hair